Rețetă de pâine la cană. Este sănătoasă și se prepară foarte ușor

Rețetă de pâine la cană. Este sănătoasă și se prepară foarte ușor

Rețeta de pâine la cană este ideală pentru cei care țin dietă, care vor să economisească bani și care nu au foarte mult timp pentru gătit. Cu doar câteva ingrediente, gospodinele pot prepara o pâine mai gustoasă ca cea din comerț.

Pâinea este un aliment de bază în alimentația tuturor, dar și un produs foarte caloric. Cu toate astea, gospodinele care țin dietă și care nu au mult timp la dispoziție, pot încerca rețeta de pâine la cană, cu făină integrală și fără grăsime. Este nevoie doar de un cuptor cu microunde.

Gospodinele mai ai nevoie doar de câteva ingrediente:

- 5 lingurițe de făină integrală

Ne puteți urmări și pe Google News

- 5 lingurițe lapte sau apă

- ½ linguriță de praf de copt

- 1 praf de sare.

Rețetă de pâine la cană

Pentru început, trebuie să amestecați, în cana în care vreți să o gătiți, făina cu un praf de sare și praful de copt. Atenție! Să nu folosiți elemente metalice în interiorul cuptorului cu microunde.

Apoi, adăugați lingurițele de lapteîn timp ce amestecați și testați consistența pâinii. Laptele poate să fie înlocuit cu apă. Puneți pâinea la cuptorul cu microunde și gătiți-o timp de 1 minut. Dacă doriți o consistență de pâine prăjită, puteți să gătiți 1 minut pe fiecare parte. Asta este tot, poftă bună!

Sursa foto: Pixabay

Această pâine merge combinată cu omleta și câteva roșii cherry tăiate la mijloc, brânză, oregano sau piper. Cei care nu mănâncă dimineața prea mult, pot combina pâinea doar cu pahar cu lapte rece. În cazul în care doriți ceva dulce, puteți adăuga în rețeta de pâine la cană și îndulcitor, esență de vanilie și chipsuri de ciocolată sau stafide, potrivit știridiaspora.

Pâinea, esențială pentru organism

Cercetătorii au descoperit că organismul are nevoie de carbohidrați și că pâinea nu trebuie să dispară din alimentație. Cu toate astea, ei au declarat că sunt foarte importante ingredientele pe care le folosim în rețetele de pâine.

„Carbohidrații sunt alimente pentru creier. Ori de câte ori nu consumi carbohidrați, te simți foarte lent, parcă ai ceață pe creier, pur și simplu nu ai atât de multă energie”, a spus un cercetător. Natalie Mokari: „Dacă sunteți în căutarea celei mai sănătoase pâini, trebuie să luați în considerare mulți factori, cum ar fi ce fel de pâine cumperi, ce mănânci cu ea și cât de echilibrată este relația ta cu ea. De exemplu, pâinea de grâu oferă mai multe vitamine, cereale integrale și fibre și au un impact mai puțin negativ asupra zahărului din sânge, ceea ce poate fi util pentru persoanele care au rezistență la insulină”.