Evenimentul Zilei > Actualitate > Absolut revoltător! Se întâmplă în România. Bătută și umilită în plină stradă
Absolut revoltător! Se întâmplă în România. Bătută și umilită în plină stradă

Absolut revoltător! Se întâmplă în România. Bătută și umilită în plină stradă

O tânără din comuna Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, a fost umilită de o altă tânără. Scena a fost filmată de un tânăr, iar imaginile au fost postate pe rețele sociale.

O tânără din comuna Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, a fost umilită de o altă tânără. Incidentul s-a petrecut în plină stradă și a fost filmat de un adolescent. Imaginile au fost postate pe rețele sociale.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe data de 15 februarie.

În imaginile postate, se poate observa cum tânăra, care poarte niște haine murdare, este obligată să îngenuncheze în faţa agresoarei. În acest timp, aceasta o loveşte cu palma peste faţă, iar persoana care filmează spune „Ce picioare i-aş da în cap”.

După ce i-a aplicat „coreția”, agresoarea o lasă în pace pe fată și se se îndreaptă cătr o altă căreia îi aplică același „tratament”. La finalul filmării, agresoarea începe să o bruscheze din nou pe prima fată.

O tânără din comuna  Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, a fost umilită. A fost deschis dosar penal

După ce imaginile au fost postate pe rețele sociale, polițiști s-au autosesizat din oficiu. Aceștia au transmis că nimeni nu a depus plângere.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale”, se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

CITEȘTE ȘI  Interlopii se ceartă pe Facebook. Nelson Mondialu a băgat spaima în Clanul Sportivilor

CITEȘTE ȘI Casa bântuită în care stă Robbie Williams a fost scoasă la vânzare! La cât este evaluată proprietatea

CITEȘTE ȘI Contre despre incendiul de la Marius Nasta. Conducerea institutului lovește în Arafat

CITEȘTE ȘI  Intervenție brutală a mascaților. Un procuror din Bacău este anchetat de SIIJ