O tânără din comuna Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, a fost umilită de o altă tânără. Incidentul s-a petrecut în plină stradă și a fost filmat de un adolescent. Imaginile au fost postate pe rețele sociale.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe data de 15 februarie.

În imaginile postate, se poate observa cum tânăra, care poarte niște haine murdare, este obligată să îngenuncheze în faţa agresoarei. În acest timp, aceasta o loveşte cu palma peste faţă, iar persoana care filmează spune „Ce picioare i-aş da în cap”.

După ce i-a aplicat „coreția”, agresoarea o lasă în pace pe fată și se se îndreaptă cătr o altă căreia îi aplică același „tratament”. La finalul filmării, agresoarea începe să o bruscheze din nou pe prima fată.

O tânără din comuna  Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, a fost umilită. A fost deschis dosar penal

După ce imaginile au fost postate pe rețele sociale, polițiști s-au autosesizat din oficiu. Aceștia au transmis că nimeni nu a depus plângere.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale”, se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

CITEȘTE ȘI  Interlopii se ceartă pe Facebook. Nelson Mondialu a băgat spaima în Clanul Sportivilor

CITEȘTE ȘI Casa bântuită în care stă Robbie Williams a fost scoasă la vânzare! La cât este evaluată proprietatea

CITEȘTE ȘI Contre despre incendiul de la Marius Nasta. Conducerea institutului lovește în Arafat

CITEȘTE ȘI  Intervenție brutală a mascaților. Un procuror din Bacău este anchetat de SIIJ