Evenimentul Zilei > Actualitate > Un interlop din Straja, garda de corp a Dianei Șoșoacă. A bătut măr o tânără în 2016
Un interlop din Straja, garda de corp a Dianei Șoșoacă. A bătut măr o tânără în 2016

Un interlop din Straja, garda de corp a Dianei Șoșoacă. A bătut măr o tânără în 2016

Sâmbătă, prezentă la protestul minerilor de la Lupeni, senatoarea Diana Șoșoacă a fost zărită în compania unui periculos interlop din Straja.

Un periculos interlop din Straja a fost „garda de corp” a senatoarei Diana Șoșoacă, sâmbătă, la protestul de la Lupeni. Sorin Paleșică este unul dintre cele mai controversate personaje alături de care sonatoarea Șoșoacă s-a prezentat la protestul minerilor.

În 2016, Sorin Paleșică a bătut măr o tânără salvamontistă din Stațiunea Straja. La momentul respectiv, polițiștii l-au reținut pe Sorin Paleșică pentru 24 de ore, însă a fost eliberat imediat. Incidentul ar fi pornit de la faptul că tânăra i-ar fi cerut acestuia să facă liniște. Aceștia se aflau într-un bar. În primă instanță, fata a reușit să se ferească de lovitură, dar a două oară agresorul a reușit să îi tragă un pumn iar fata a căzut ca secerată.

Sorin Paleșică, un interlop din Straja, a fost garda de corp a senatoarei Diana Șoșoacă. A băgat o fată în spital

„Am asistat cum fiica mea este dusă de colegii noștri de la SMURD la spital. Ea mi-a zis doar că l-a rugat pe acel individ să se liniștească și a fost bătută, restul am văzut pe înregistrări. Azi-dimineață, când am plecat de acasă, avea fața tumefiată, un ochi vânăt și se vaită de dureri de cap, având un traumatism în zona occipitală, că are tulburări la mers, este amețită și nu vede bine”, declara tatăl fetei.

La momentul respectiv, prietenii fetei au lansat pe internet o petiție prin care cereau ca agresorul să fie pedepsit cu închisoarea. Cercetarea a fost clasată după ce persoana vătămată și-a retras plângerea.

Sorin Paleșică este destul de temut în Lupeni și în stațiunea Straja. În trecut, acesta a făcut închisoare, după ce, în 2006, a schingiuit un tânăr și l-a abandonat aproape mort, după ce și-a pus câinii pe el. El a fost eliberat în 2013.

Paleșică a fost bodyguard-ul sentaoarei Șoșoacă, sâmbătă, la Lupeni, scrie Ziariștii.

Citește și: Interlopul Sorin Palesică, pus în LIBERTATE. Salvamontista agresată şi alte două părţi vătămate şi-au RETRAS plângerile