Evenimentul Zilei > Politica > Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”. VIDEO
Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”. VIDEO

Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”. VIDEO

Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”. Senatoarea s-a deplasat la Lupeni cu scopul de a arăta că este alături de mineri.
Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”. Șoșoacă a apărut la protest fără măsca de protecție. La sosire senatoarea a fost întâmpinată cu aplauze de unii mineri. Mai mult, senatoarea Diana Şoşoacă a declarat că „Nu mai există pandemie în România. Le-am spus tuturor, jos masca!”

Diana Şoşoacă, declaraţii controversate la Lupeni: „Nu mai există pandemie în România”

Sute de oameni s-au strâns în faţa sediului Exploatării Miniere Lupeni pentru a-şi arăta susţinerea faţă de cei peste 100 de mineri care, de miercuri, s-au blocat în subteran. Aceştia s-au arătat nemulţumiţi de întârzierile salariale şi de situaţia lor incertă cu privire la viitor.

Senatoarea Diana Șoșoacă a mers să discute cu minerii şi să le ofere sprijinul.

”Eu nu știu cine nu ar putea să plângă. Să vezi ce-i acolo, să vezi oameni cărora le-a venit rău în fața mea. Nu mi-am închipuit că există atâta durere în oameni și autoritățile să nu ia atitudine. Nu se poate,  1.700 de lei ca să te duci 250 de metri sub pământ ca să trăiască cine? Niște mizerabili care sunt la putere?”. Este declaraţia făcută de senatoare.

Diana Şoşoacă: ”Nu mai există pandemie în România”

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a plâns că nu este lăsată să coboare în subteran şi le-a transmis oamenilor că se va întoarce la Lupeni, pentru a intra în mină, într-una din zilele următoare.

„Să se dea drumul la toate minele din ţară, pentru că există soluţii economice”, le-a spus Diana Şoşoacă participanţilor la protest.

Diana Şoşoacă nu a uitat să atace restricţiilor impuse în contextul pandemiei de Covid 19

„Pandemia a luat sfârşit. Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. Le-am spus tuturor, hai, jos masca pentru că nu are rost”, a mai spus Diana Şoşoacă la întâlnirea cu minerii din Valea Jiului.