Evenimentul Zilei > Monden > S-a certat cu soția și a ieșit să se calmeze. S-a plimbat o săptămână
S-a certat cu soția și a ieșit să se calmeze. S-a plimbat o săptămână

S-a certat cu soția și a ieșit să se calmeze. S-a plimbat o săptămână

Un bărbat italian a făcut o plimbare de 450 de kilometri, pe jos, timp de o săptămână, ca să se calmeze, după ce s-a certat cu soția.

După ce s-a certat cu nevasta, un italian a ieșit, să se calmeze, la o plimbare și s-a întors acasă după aproximativ o săptămână și 450 de kilometric parcurși. Soțul a fost descoperit de polițiștii care supravegheau respectarea măsurilor de carantină din orașul Fano, după cum relatează The Independent.  Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, locuiește în provincial Como, în nordul Italiei și a rătăcit vreme de câteva zile până a ajuns în localitatea Fano, pe coasta Mării Adriatice. Agenții de poliție l-au descoprit pe 1 decembrie, în jurul orei 2.00 dimineața, mergând pe marginea unui drum național.

Inițial, polițiștii care l-au oprit ca să-l sancționeze pentru încălcarea regulilor de carantină, au crezut că bărbatul vine dintr-o localitate din vecinătate. au fost surprinși să descopere că acesta a ajuns în localitatea lor venind tocmai din Como și că se afla pe lista persoanelor dispărute. După ce și-a calmat nervii, după cearta conjugală, văzând că nu se mai întoarce, soția a sesizat poliția, crezând că i s-a întâmplat ceva rău și l-a dat dispărut.

Presa italiană care a relatat cazul a arătat că bărbatul era obosit, însă părea lucid. El a spus că nu și-a dat seama ă a parcurs o distanță atât de mare, la nervi. De asemenea, soțul a mai povestit că a mers în medie cam 65 de kilometri pe zi și s-a hrănit cu mâncare primită de la oamenii pe care i-a întâlnit în drumul său.

„Sunt bine, doar puțin oboist”, ar fi spus el, în fața polițiștilor, conform publicației populare Il Resto del Carlino din Fano.

Bărbatul a fost luat de la sediul Poliției din Fano de soția acestuia care a confirmat că a ieșit la plimbare, ca să se liniștească, după o dispute conjugală, și a dispărut. Chiar și așa, în ciuda recordului pe care l-a realizat, cea mai lungă plimbare pentru calmarea nervilor după o ceartă conjugală, plimbărețul nu a scăpat de amenda pentru încălcarea măsurilor de carantină, fiind nevoit să plătească 400 de euro.