Evenimentul Zilei > Politica > Firea, atac dur la Guvern și Nicușor Dan. Ce spune despre ministrul Sănătății
Firea, atac dur la Guvern și Nicușor Dan. Ce spune despre ministrul Sănătății

Firea, atac dur la Guvern și Nicușor Dan. Ce spune despre ministrul Sănătății

Firea, atac dur la Guvern și Nicușor Dan: prim-vicepreședintele PSD susține că pentru români au venit vremuri foarte dificile.

Firea, atac dur la Guvern și Nicușor Dan. Prim-vicepreședintele Gabriela Firea a exprimat, pe pagina sa de Facebook, un avertisment sever. Politicianul consideră că, deși după alegeri românii și-a pus mari speranțe, se anunță vremuri crâncene. Ea a analizat succint motivele care stau la baza acestui avertisment.

Firea, atac la Vlad Voiculescu: A compromis campania de vaccinare

„Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a compromis în totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicușor Dan înseamnă „răutate, incompetență, abuz”, a scris fostul edil pe pagina sa de Facebook.

”Cea mai mare cacealma politică este guvernarea dreptei unite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București și oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor. Noul ministru al Sănătății a compromis în totalitate campania de vaccinare! Nu o spunem doar noi, simt românii și au început să reacționeze și liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc și Rareș Bogdan. Vorbesc amândoi despre “bătaia de joc” a ministrului Vlad Voiculescu”, opinează Gabriela Firea în mesajul său avertisment.

Atac la Guvern: „Se dau “sarcini” primarilor, fără sursă de finanțare”

Lidera social-democrată vorbește și despre modul în care se intervine la nivelul administrației locale. „Despre cum se dau “sarcini” primarilor, fără sursă de finanțare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administrația locală, iar acum îi desăvârșește opera Vasile Cîțu. Când semnalam abuzurile guvernării de dreapta la ciolan, peneliștii tăceau. Să nu-și deterioreze poziția în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetățenilor”.

Firea, atac dur și la Nicușor Dan

În mesajul său, fostul primar al Capitalei face  o atenționare cu referiri negative și la mandatul actualului primar. „Bucureștenii cărora le-am înmânat pre-alocările – persoane cu dizabilități, bolnavi cronici, oameni în situații disperate, cărora le-a luat foc casa ori au fost evacuați își văd ruinat visul de a avea curând un acoperiș deasupra capului. Răutate, incompetență, abuz – asta înseamnă cele câteva luni cu Nicușor Dan pentru bucureșteni.

În curând, chiar cei care l-au susținut și votat se vor disocia de acest munte de ignoranță și lene. Nu-l mai spală nici articolele aranjate cu ziariștii prieteni, care încă îi mai dau credit. Până și lor le va fi jenă să-l mai gireze, pentru că își vor îndepărta cititorii. În curand, Niki – cum îl alintă – va fi o rușine și pentru ei, cei mai activi susținători!

Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toți și în domeniul sănătății, și al educației, și prin scăderea puterii de cumpărare, și în viața de zi cu zi. Păcat! Mare păcat de toți românii care și-au pus speranța în vremuri mai bune, dar au venit vremuri crâncene!”, a încheiat fostul primar PSD.

Sursa: Antena 3

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.