Evenimentul Zilei > Social > Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu. De ce este criticat ministrul Sănătății
Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu. De ce este criticat ministrul Sănătății

Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu. De ce este criticat ministrul Sănătății

Petru Șuscă, până de curând Director al Spitalului Județean de Urgență din Cluj Napoca, a făcut acuzații grave la Antena 3. Ținta medicului este Vlad Voiculescu.

Petru Suscă a oferti detalii despre decizia lui Vlad Voiculescu de a-l demite de la conducerea spitalului. Fostul director vorbește de neconcordanțele din documentele care au stat la baza schimbării de manageri în SCJU Cluj.

Ce spune Petru Suscă despre Vlad Voiculescu

În data de 23 decembrie, domnul Ministru Nelu Tătaru a semnat un Ordin de Ministru. Atunci am fost numit în funcția de Manager Interimar pe o perioada de 6 luni. În dată de 4 ianuarie, domnul Voiculescu m-a revocat din funcție printr-un Ordin de Ministru. Decizia are la baza un referat din 6 ianuarie.

Ordinul de Ministru prin care a fost numit un nou manager este dinaintea referatului prin care am fost demis. Întrebat dacă a primit vreo explicație pentru această schimbare, acesta a spus că nu ii s-au comunicat motivele pentru care a fost demis.

„Mai mult decât atât, la o jumătate de ora, au schimbat și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean” a povestit Petru Șușcă, sâmbătă, la Antena 3.

Emanuel Ungureanu e în spatele deciziei luate de Vlad Voiculescu?

Fostul director al spitalului susține că decizia lui Vlad Voiculescu a fost orchestrată de Emanuel Ungureanu. „Sunt mai mult decât convins că acest Deputat care a plecat de la Cluj la Buzău este în spatele acestei mârșavii”, a spus Șușcă, făcând referire la deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Șușca a făcut extraordinar de mult rău sistemului sanitar. Eu vorbesc despre abuzurile sale cu mult timp înainte de a fi politician. Am scris ca jurnalist despre mizeria din Spitalul Județean Cluj, am filmat circuitul hranei care se transporta împreună cu deșeurile toxice.

PetruȘușca l-a oprit pe profesorul Ciuce și alți doctori remarcabili de la Chirurgie 1 să opereze copii, i-a dat in judecată, a determinat plecarea doamnei profesor Hagău, a doamnei Mariana Matei, un chirurg vascular de excepție.”, declarase Emanuel Ungureanu pentru ziariștii din Cluj.