Evenimentul Zilei > Monden > Cum reușește Maria Cârneci să țină gripa departe de ea. Interpreta de muzică populară apelează la leacuri băbești
Cum reușește Maria Cârneci să țină gripa departe de ea. Interpreta de muzică populară apelează la leacuri băbești

Cum reușește Maria Cârneci să țină gripa departe de ea. Interpreta de muzică populară apelează la leacuri băbești

Maria Cârneci a dezvăluit că are propria sa metodă prin care se ferește de gripă. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente grele după ce soțul ei a murit în urmă cu trei ani, dar reușește să își poarte singură de grijă.

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară din Romînia. Agenda profesională a artistei este mereu plină pentru că mulți români o apreciează și doresc să participe la concertele sale. În ciuda faptului că se bucură de un mare succes pe plan profesional, Maria Cârneci a trecut prin momente grele în ultima perioadă. Soțul Mariei Cârneci a murit în urmă cu trei ani și artista încă încearcă să se obișnuiască cu lipsa partenerelui.

Ea a mărturisit că încearcă să aibă grijă de sănătatea ei, mai ales, în contextul numărului mare de cazuri de gripă. Maria Cârneci nu apelează la medicamentele de la farmacii, ci la leacurile băbești. Cântăreața a spus că mănâncă destul de sănătos și nu merge în locurile aglomerate decât dacă este nevoie neapărat. Din alimentația artistei fac parte fructele și legumele care sunt bogate în vitamine. Mai mult decât atât, artista primește sfaturi chiar de la un medic.

„Atât cât putem să ne ferim. În rest, numai Doamne Doamne…Nu iau medicamente de obicei, nu îmi place să fac abuz de niciun fel de medicament. Am în familie băiatul surorii mele mă sfătuiește, e chiar medic la Matei Balș și îmi spune tot timpul. Nu îmi încarc corpul cu ce nu e necesar, vorbesc din punct de vedere al medicamentelor, vitaminelor. Mai bine mănânc fructe, legume și cât pot să am grijă să dorm cum trebuie, să nu fac eforturi, să stau foarte mult în cald, în frig”, a spus Maria Cârneci.

Ce planuri are Maria Cârneci pentru 2023

Maria Cârneci este pregătită pentru provocările din noul an. Interpreta de muzică populară deja și-a făcut lista de dorințe pentru 2023. Ea a dezvăluit că în curând va înregistra câteva piese noi. În plus, artista va susține mai multe concerte și va participa la emisiunile de televiziue la care a fost invitată. Cântăreața a subliniat că vrea ca toată lumea să fie sănătoasă și pacea să fie instaurată în lume. Artista a făcut referire la războiul din Ucraina.

„Să fie familia bine, prietenii, toată lumea. Sănătatea e cea mai mare bogăție, pentru că degeaba îți dorești și visezi la nu știu ce dacă nu ești capabil să le duci la bun sfârșit. Să ne rugăm pentru toată lumea să fim sănătoși și facem cât putem, cât se poate, nu trebuie să exagerăm în nicio parte”, a declarat Maria Ciobanu pentru Wowbiz.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: