Tragedie pentru Maria Cârneci. Din păcate, a murit

Tragedie pentru Maria Cârneci. Din păcate, a murit

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, Maria Cârneci, trece prin momente cumplite. Soţul artistei, Romulus Petrescu a murit, luni, după o luptă lungă cu o boală necruţătoare.

Soţul Mariei a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni, în urma căreia au apărut mai multe complicații.

„Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (…) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol” a afirmat Maria Cârneci cu puţin înainte de tragedie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sicriul va fi depus marţi la capela cimitirului din Pipera.

Artista vorbea mereu cu drag despre rudele ei și se considera o soție norocoasă că are așa un bărbat lângă ea.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 34 de ani.

„Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, a spus artista înainte cu ceva timp ca soţul ei să moară, potrivit a1.ro