Cel mai bun sos pentru paste din lume se prepară foarte simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente

Cel mai bun sos pentru paste din lume se prepară foarte simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente Sursa foto: femina.ro

Marcella Hazan, o autoare de cărți de bucate, a creat sosul perfect pentru paste. Ai nevoie doar de câteva ingrediente pe care le găsești pe toate rafturile magazinelor și nu au nici un preț ridicat,

Regula că mai puțin înseamnă, de fapt, mai mult, poate să fie aplicată cu succes în gastronomie. În loc să amesteci foarte multe ingrediente care au diferite arome, poți să folosești doar câteva produse pentru a face cea mai delicioasă mâncare. Marcella Hazan, o autoare de cărți de bucate care a făcut faimoasă bucătărie italiană în SUA, a creat un sos perfect pentru paste pentru care vei avea nevoie de doar trei ingrediente.

Acest lucru înseamnă că poți să uiți de sosurile complicate care conțineau multe condimente și ierburi aromatice. Pentru sosul autoarei Hazan vei trebui să cumperi trei produse prezente pe rafturile tuturor magazinelor. Este vorba de: roșii, ceapă și mult unt. Este important de precizat că Marcella Hazan a scris foarte multe cărți de bucate care au fost publicate în SUA. Acest lucru a făcut ca gastronomia din Italia să fie foarte populară în Statele Unite.

Sosul de roșii perfect pentru paste

Cea mai iubită dintre rețetele ei este chiar și cea mai simplă. Foarte multe persoane consideră că sosul de roșii al autoarei italiene este cel mai bun din lume. Chiar și o persoană care nu are abilități în bucătărie poate să gătească acest sos. Vei avea nevoie de doar o oră pentru a-l prepara. „Marcella a fost un geniu în bucătărie. Când a creat acest sos, s-a gândit: de ce să toc ceapa? O voi pune așa cum e și o voi lăsa acolo. Va aromatiza sosul exact cât trebuie. La final o scot și în sos se va simți doar aroma“, a spus soțul scriitoarei într-un interviu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru sosul de paste al Marcellei Hazan va trebui să amesteci într-o oală încăpătoare 800 grame de roșii din conservă, în suc propriu, o ceapă albă, curățată și tăiată în jumătate, 80 de grame de unt și sare, după gust. Pune oala pe foc mediu, fără capac și amestecă ocazional. Scoate jumătățile de ceapă la final și folosește sosul când prepari paste, potrivit Adevărul.ro.