Evenimentul Zilei > Sport > Amenințări lansate de Gigi Becali. „Mi-a spus că mă va duce la Băneasa, în pădure”
Amenințări lansate de Gigi Becali. „Mi-a spus că mă va duce la Băneasa, în pădure”

Amenințări lansate de Gigi Becali. „Mi-a spus că mă va duce la Băneasa, în pădure”

Unul dintre jurnaliștii care l-au enervat la culme pe Gigi Becali a fost Mihai Mironică, om amenințat de latifundiar.

Mihai Mironică, comentator la Pro TV și Pro X, și-a amintit că a avut o relație foarte tensionată cu finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera se enervase pentru că jurnalistul critica echipa Steaua și i-a transmis direct, într-o discuție avută la telefon, că îl va pune pe un nepot de-al său să-l plimbe pe Mironică până la Băneasa, în pădure.

„M-a sunat la un moment dat Becali, în urmă cu 20 de ani. Nu și-a repetat înjurăturile. Acum, nu cred că vrea să-și mai aducă aminte de acele momente, văd că a dispărut și din spațiul public.

A fost prima noastră conversație, a durat cam o oră. După, nu m-a mai sunat vreo 18 ani. Mi-a mai spus că un nepot de-ai lui mă va duce la Băneasa, în pădure, și vom deveni rude. Acum nu se mai întâmplă astfel de lucruri”, și-a amintit Mihai Mironică într-o discuțe avută cu fostul fotbalist Robert Niță la Pro X.

„Au fost amenințări cu tribunalul la șefi de la noi, legate de statutul meu la locul de muncă”

El a mai povestit că, la un moment dat, a avut necazuri cu un club important din România, care a încercat să-l cenzureze. Oficialii echipei respective ceruseră postului Pro TV să nu-l mai lase pe Mironică să comenteze partidele în care era implicată gruparea respectivă.

„Au fost amenințări cu tribunalul la șefi de la noi, legate de statutul meu la locul de muncă, de interzicerea mea. Apogeul a fost când un club important din România a cerut detaliu în contract ca eu să nu comentez acea partidă, pentru că de-a lungul timpului am fost critic cu acel club.

Nu s-a mai întâmplat așa ceva în România. Postul nu a acceptat, iar televiziunea nu a transmis acel meci, care era unul extrem de important”, a mai declarat Mironică.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: