Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de groază pe Aeroportul Băneasa! Au văzut moartea cu ochii! VIDEO incredibil
Momente de groază pe Aeroportul Băneasa! Au văzut moartea cu ochii! VIDEO incredibil

Momente de groază pe Aeroportul Băneasa! Au văzut moartea cu ochii! VIDEO incredibil

Un avion de pasageri a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Băneasa. Imaginile sunt incredibile
UPDATE: Un avion Boeing 777 cu zeci de militari americani la bord a rămas fără trenul de aterizare pe Aeroportul Băneasa din București, iar pasagerii au fost debarcați pe tobogane.  Momentul în care avionul, care avea la bord 84 de militari americani care se întorceau din Kabul (Afganistan) și se îndreptau către Washington DC (Statele Unite ale Americii), a aterizat pe aeroportul Băneasa din București a fost surprins de un martor. Video este mai jos.

Din fericire, piloții au reușit să îl redreseze până în momentul în care s-a oprit, iar atunci aeronava s-a înclinat, din nou, echipajul fiind nevoit să debarce pasagerii în regim de urgență.

Aeronava cu regim special care zbura pe ruta Kabul – Washington avea la bord 84 de militari americani și a ateriat pe aeroportul Băneasa pentru realimentare.


Ştirea iniţială
Un avion plin cu pasageri a aterizat forţat pe Aeroportul Internaţional Băneasa acum acum 18 minuteLa sol, autoritățile au intervenit rapid ca să îi scoată pe călători din aeronavă după ce au fost alertați de piloți în legătură cu problema pe care au depistat-o când se aflau în aer.
Un avion plin cu pasageri a aterizat de urgență pe Aeroportul Băneasa
Datorită profesionalismului și curajului piloților, avionul a fost adus la sol fără ca niciunul dintre cei aflați la bord să fie rănit.
Pe pista pe care a aterizat aeronava erau mai mulți pompieri și medici, pregătiți să îi ajute pe călătorii care au suferit vreun șoc în urma experienței delicate. Potrivit unor martor, toate persoanele au fost evacuate de urgență pe topogane gonflabile.

Din primele informații, se pare că avionul a avut unele probleme la trenul de aterizare. Video AICI

Știre în curs de actualizare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: