Evenimentul Zilei > Sport > Angajatul lui Gigi Becali a dispărut în mod misterios. Până la urmă, s-a aflat adevărul
Angajatul lui Gigi Becali a dispărut în mod misterios. Până la urmă, s-a aflat adevărul

Angajatul lui Gigi Becali a dispărut în mod misterios. Până la urmă, s-a aflat adevărul

Ovidiu Petre nu a mai fost văzut la clubul „roș-albastru” în ultimele luni, după ce Bogdan Vintilă a fost înlocuit de Toni Petrea.

Unul dintre membrii staff-ului echipei FCSB a fost dat dispărut în ultima vreme. Este vorba despre Ovidiu Petre, cel care se ocupa cu analizele video în perioada în care Bogdan Argeș Vintilă era antrenorul „roș-albaștrilor”. După ce la conducerea echipei a venit Toni Petrea, fostul mijlocaș a ieșit din peisaj și nu a mai apărut la club.

În primăvară, Ovidiu Petre a avut probleme de sănătate, s-a operat, dar a continuat să-și facă treaba la FCSB. Acum, el a abandonat munca. „Ovidiu Petre este acasă cu familia sa, este bine”, a spus o sursă pentru prosport.ro.

Cel care era alintat „Ceasul” de Gigi Becali, în perioada în care juca pentru Steaua, spune că nu a renunțat la jobul pe care îl avea la FCSB și va reveni la gruparea „roș-albastră” în luna noiembrie. „N-am plecat de la club. A fost ceva temporar. În luna noiembrie revin la echipă! Sunt sub contract cu echipa. N-am probleme de sănătate! Sunt sănătos tun”, a afirmat Ovidiu Petre pentru sursa citată.

„Nu știu exact și nici nu vreau să dau amănunte”

Nu se cunosc amănunte despre boala de care a suferit fostul internațional român și care l-a obligat să apeleze la un tratament prelungit. „Ăsta nu este un subiect de care să vorbesc prin presă. Dar din câte am aflat, Ovidiu Petre aproape că s-a vindecat. A făcut sau cred că face în continuare tratament. Nu știu exact și nici nu vreau să vă dau amănunte că nu este de discutat despre așa ceva.

E bine că se află pe drumul cel bun, iar el știe că se poate baza pe ajutorul meu la orice oră. Însă, vă repet: nu este de vorbit prin presă despre așa ceva fiindcă nu vreau să se supere băiatul!”, explica finanțatorul Gigi Becali în luna martie a acestui an, fără să dea detalii.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: