Patronul FCSB nu mai vrea atenția presei și refuză să mai ofere declarații și să apară în public.

Anamaria Prodan știe de ce Gigi Becali s-a retras

Anamaria Prodan a dezvăluit că a discutat cu patronul FCSB pe tema dispariției acestuia din spațiul public și a anunțat motivul din spatele deciziei.

„Nu își mai dorește să apară, nu mai vrea să audă scandal, nu mai vrea circ. Nici nu se mai uită la televizor, se uită doar la meciurile de fotbal, atât.

Nu îl mai interesează. Și eu am fost curioasă, l-am întrebat și am crezut că o să se întoarcă, dar nu, nici nu vrea să mai audă”, a declarat Anamaria Prodan.

MM Stoica spune că este o alegere personal și nimeni nu-l convinge să reapară

În ultimele săptămâni, Gigi Becali a avut o singură apariție publică, de la Curtea de Casație și Justiție, când a discutat și despre rezultatele slabe ale echipei naționale din octombrie, transmițând că finul său, selecționerul Mirel Rădoi, ar trebui să își dea demisia.

FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, are un început solid de sezon în Liga 1, cu 15 puncte acumulate în șapte etape, și poate urca pe locul doi, la trei lungimi în spatele liderului Craiova, în cazul unei victorii cu Hermannstadt, meci programat luni, de la ora 21:00.

„Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica, potrivit sport.ro