Cristian Jitaru, căci espre el este vorba, a ajund la Puterea Dragostei după de Ayan a fost eliminat din concurs.

Telespectatorii vor rămâne surprinși de evoluția tânărului de 26 de ani, care are o poveste tristă în spatele lui.

Povestea tristă a lui Cristi Jitaru

Așadar, cel mai nou concurent din Casa Dragostei are însă și o poveste de viață mai puțin știută și cu adevărat emoționantă. Acesta și-a pierdut mama atunci când avea o vârstă fragedă și pare să fi fost marcat de această tragedie din familie.

Tânărul Cristian Jitaru este convins că își va găsi marea dragoste în cadrul acestei emisiuni.

Odată cu vestea că va fi cel mai nou concurent din Puterea Dragostei, sezonul 3, Cristian le-a transmis și urmăritorilor săi mai multe gânduri, prin care nu a ascuns drama pe care a trăit-o în trecut.

Mesaj emoționant al lui Cristian Jitaru

Acesta a susținut că îi este foarte dor în special de momentele în care mama lui revenea acasă și putea să o îmbrățișeze.

„27.07.1998- 27.07.2020… 22 de ani de când nu ești lângă mine, cu toate astea nu am încetat să mă gândesc la tine.. și la cum săream pe tine când veneai de la muncă știind că ai multe multe dulciuri în sacoșă pentru băiatul tău.. deși tu și tati nu o duceați prea bine cu banii.. Iar răspunsul tău era: «Un băiat am, mamă!» Sper că acolo sus ai multă liniște sufletească! Îmi este dor de tine, mare dor.. Te iubesc!”, a fost mesajul foarte emoționant al concurentului.

Pentru a putea participa la emisiunea de matrimonial Puterea Dragostei, Cristian Jitaru a trebui să meargă în Turcia, unde este filmată emisiunea.

Încă din prima seară, Cristian a pus ochii pe o tânără pe care vrea s-o cucerească. După câteva dansuri împreună, tânătul crede că are șanse, dar asta rămâne de văzut.

Fata se numește Aya, are 18 ani și este de origine română și arabă. A copilărit în Maramureș, potrivit fanatik.ro