Evenimentul Zilei > Monden > Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei! S-au acuzat că ar fi făcut videochat
Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei! S-au acuzat că ar fi făcut videochat

Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei! S-au acuzat că ar fi făcut videochat

Bătaie în toată regula între doi concurenți de la emisiunea Puterea Dragostei, scandalul a avut loc în casa băieților, staff-ul reușind cu greu să calmeze spiritele și să-i despartă pe bătăuși.

Doi dintre concurenții actualului sezon au recurs la gesturi violente. Întregul scandal a fost surprins și de camerele de filmat, spre marea surpriză a telespectatorilor români, scrie fanatik.ro.

Imaginile au putuut fi urmărie  de către cei din public în ediția de vineri seară a show-lui matrimonial de la Kanal D. Actuala prezentatoare a emisiunii este Cristina Mihaela Dorobanțu, la rândul ei șocată de tensiunile dintre participanți.

Mai exact, momentele neașteptate s-au petrecut între Paul și Marinescu, iar tensiunile s-au iscat în casa băieților. Concurenții au decis să își facă fiecare dreptate și au recurs la bătaie.

Paul a fost cel care și-a ieșit din minți din cauza șicanelor lui Cristian Marinescu. Imediat au sărit și alți concurenți la bătaie. Akebono a sărit cu pumnii și picioarele când l-a văzut pe Paul că-l atacă cu un scaun, iar Cristian Marinescu a dat bir cu fugiții după ce a văzut că nu îi ia nimeni apărarea.

Băieții abia au putut fi despărțiți de staff, iar din cauza faptului că au încălcat regulamentul, Akebono și Paul au fost eliminați imediat, în timp ce Cristian a rămas în competiție.

Totuși comportamentul lui Cristian nu a fost pe placul fetelor, care doresc să-l scoată din competiție.

Concurenții s-au acuzat între ei de faptul că ar fi făcut videochat

În această discuție au intervenit la un moment dat atât George, dar și Mariana.

“Băiatule, n-ai cum să-ți schimbi caracterul în două săptămâni. Ce faci tu aici e falsitate, show, prostie”, a spus George.

“Am tot primit niște mesaje despre tine, frate… Tu ai făcut videochat?”, a continuat Marinescu.

“Nu”, i-a spus Paul.

“Așa se auzea. N-ai făcut două zile ca mine, cred că ai făcut mai mult. Se înmulțesc ăștia ca bacteriile”, au fost următoarele replici tăioase ale lui Marinescu, potrivit wowbiz.ro.