Evenimentul Zilei > Social > Kanal D dă lovitura deceniului! A convins o megavedetă să revină „pe sticlă”. Bombă
Kanal D dă lovitura deceniului! A convins o megavedetă să revină „pe sticlă”. Bombă

Kanal D dă lovitura deceniului! A convins o megavedetă să revină „pe sticlă”. Bombă

Mai-marii televiziunii Kanal D au dat o importantă lovitură de imagine după ce au reuşit să o convingă pe Andreea Mantea să prezinte o nouă emisiune.

După succesul răsunător obţinut din postura de gazdă a emisiunii „Puterea dragostei”, Andreea Mantea a acceptat o nouă provocare.

Frumoasa brunetă a semnat recent un nou contract pentru un reality show cum n-a mai fost în România. Concurenţa celor de la Kanal D are toate motivele să se teamă.

Astfel, telespectatorii Kanal D şi fanii charismaticei Andreea Mantea au aflat că bruneta va fi protagonista unui reality show care îi va purta numele.

Cum a reacţionat Andreea Mantea

Despre noul proiect, supervedeta celor la Kanal D a declarat că reprezintă, dincolo de toate, „într-o mare măsură”, chiar viaţa ei.

„Nu întâmplător acest reality show îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele”, a spus vedeta tv.

Andreea Mantea, într-o altă versiune

În cotinuare, bruneta care în trecut a pozat pentru celebra revistă Playboy a avut un mesaj mai special pentru cei care îi apreciază activitatea în televiziune.

„Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David (n.r. – fiul ei) este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului.

Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne vedem pe Kanal D!”

O idee despre noul format

„De la întâmplări cotidiente obișnuite din viața vedetei Kanal D, activități casnice, ritualuri de frumusețe, discuții de toate zilele cu micuțul David și până la călătorii în locuri extraordinare și întâlniri memorabile cu oameni cu povești emoționante…

De toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D urmărind reality show-ul «Trăiri alături de Andreea Mantea», se arată în anunţul celor de la Kanal D.

sursa: kanald.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: