Un cunoscut prezentator  TV a decis să părăsească Antenele în favoarea postului de televiziune Kanal D. Potrivit unor surse din trust, Cristi Brancu ar fi fost văzut din ce în ce mai des pe holurile televiziunii Kanal D în ultimele săptămâni.

Cristi Brancu a spus adio trustului Intact !

Cunoscutul jurnalist a rămas fără emisiunea pe care o prezenta de ani buni la trustul Intact. După o pauză departe de lumina reflectoarelor, se pare că Brancu nu a putut rezista tentației de a reveni pe platouri pentru a vorbi despre subiecte interesante și vedete.

“Brancu este un jurnalist foarte bun, un om de televizune bun”

Cristi Brancu a început să se ducă din ce în ce mai des în curtea televiziunii vecine, respectiv la Kanal D. Ajuns acolo, Brancu ar fi discutat despre posibilitatea prezentării unui show.

“Brancu este un jurnalist foarte bun, un om de televizune bun, în plus își respectă toți colegii de breaslă. La Kanal D a fost așteptat cu brațele deschise. Desigur el a fost în calitate de invitat în emisiuni. Și-a exprimat dorința de a avea o emisiune de seară.

Un show, așa cum este obișnuit să facă de ani buni. Chiar a discutat cu oameni cu putere de decizie în Kanal D, cu privire la acest subiect. Doar că, în televiziune, pentru grilă de toamnă, nu prea este loc, emisiunile au fost stabilite de cu mult timp înainte. Nu i s-a dat un răspuns pozitiv, dar nici negativ, probabil vor mai urmă și alte discuții, alte negocieri. Momentan însă, el nu ar fi în cărți”, au declarat surse din trust.

Cristi Brancu nu mai prezintă de 4 luni emisiunea Agenția VIP

Brancu  nu mai prezintă de 4 luni emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars. El s-a mutat în online, unde face comentarii și observații pe tema showbiz-ului. El se apropie de 40.000 de abonați pe canalul său de Youtube. Fanii i-au rămas aproape și pe online și îi urmăresc emisiunile cu invitați celebri.

“Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. Agenția VIP a fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă.

Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, declara Cristi Brancu recent , potrivit ciao.ro.