În doar 12 minute, CFR Cluj a rezolvat victoria de la Botoșani, grație lui Omrani, care a scos un penalty chiar în minutul 2 și lui Deac.

În urma acestei victorii, gruparea lui Dan Petrescu are un avans de 10 puncte în fața FCSB-ului (ocupanta locului 3) și de 7 puncte în fața Craiovei (locul 2).

Însă, jurnalistul Mihai Mironică de la Pro TV este de părere că meciul de la Botoșani a fost aranjat pentru ca victoria CFR-ului să nu trezească vreo suspiciune. Mihai Mironică a trimis săgeți către Andrei Chindriș, cel care a provocat penalty-ul pentru CFR încă din startul partidei.

„Victoria campioanei la Botoșani a arătat că un blat din era clasică a acestor aranjamente în Divizia A. Dar, sigur, nu ne putem gândi la așa ceva, doar a spus domnul Iftime că vrea că FCSB să cucerească titlul. Însă dacă FCSB ar câștigă așa la Giurgiu, să zicem, sau chiar la Botoșani, nu ne-am opri două săptămâni din discuțiile despre blat, comisiile federale s-ar pune pe amendat echipe pentru nu știu ce împrumut și tot așa.

Rețeta spectacolelor de pe vremuri era că meciul să fie rezolvat rapid, din start, că să nu existe emoții pe parcurs. Botoșani a făcut rapid cadou două goluri de un penibil sublim și apoi a avut grijă să nu care cumva să strice media copilului debutant din poartă clujenilor, Otto Hindrich. De fapt, mi s-a părut că am avut parte de un Otto Chindris, de un debutant și nu de un ditamai căutatul de Valencia sau mai știu ce astfel de “avioane”.

Mult lăudatul și curtatul și inaccesibilul fundaș al Botoșaniului, clujean de felul lui, să nu uităm, a făcut un fault de penalty de tot râsul la Omrani, când vârful CFR-ului nu prezența niciun pericol. Iar apoi și-a intrat în rol portarul Hankic cu felul în care și-a băgat în ședința coechipierii la faza în care s-a scos lovitură liberă la marcarea celui de-al doilea gol și cu modul grotesc în care și-a “deranjat” zidul în față lui Deac”, a opinat jurnalistul Mihai Mironică.