Evenimentul Zilei > EVZ Special > Vlad Voiculescu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat cu iubita lui
Vlad Voiculescu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat cu iubita lui

Vlad Voiculescu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat cu iubita lui

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, se găsește la impas în carieră. Concediată de la Fundația Greenpeace CEE Romania ea a depus o contestație la decizia primită.

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, a rămas fără serviciu. Iubita fostului ministru al Sănătății a depus o contestație la decizia de concediere, pe care a primit-o de la Fundația Greenpeace CEE România.

Dosarul a fost înregistrat pe 16 martie 2021 la Tribunalul București, în Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, după cum se arată portalul instanțelor, relatează Antena 3 .

Laura Ștefănuț a fost prezentă la prima apariție publică a fostului ministru al Sănătății

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost prezentă vineri, în Parlament, la prima apariție publică a fostului ministru al Sănătății.  Laura Ștefănuț l-a însoțit pe Vlad Voiculescu la conferința de presă susținută.

Iubita fostului ministru l-a însoțit, vineri, la prima conferință de presă de la momentul demiterii. Laura Ștefănuț a făcut poze și a urmărit discursul lui Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a fost susținut, pe tot parcursul celor două ore în care şi-a prezentat bilanțul, de iubita lui, Laura Ştefănuţ care nu s-a ferit să o îmbrățișeze şi să consoleze pe fostul secretar de stat, Andreea Moldovan.

Fotografii făcute de fosta jurnalistă

Fosta jurnalistă a stat într-un colţ şi a privit cu atenţie discursul lui Vlad Voiculescu. La un moment dat, i-a făcut chiar şi fotografii. La finalul declarațiilor făcute de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, iubita lui Vlad Voiculescu a îmbrăţişat-o, în semn de încurajare.

Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost principala susţinătoare ai celor doi foşti demnitari în timpul conferinţei de bilanţ.

Chiar dacă a stat pe margine, retrasă, a ascultat atent fiecare cuvânt şi a făcut fotografii. La finalul discursului Andreei Moldovan, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Laura Ştefănuţ a încurajat-o şi a îmbrăţişat-o.

Astfel, este posibil că fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu trece mai ușor peste momentul demiterii și se va regăsi mai repede în celelalte acticvități.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.