Vlad Voiculescu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat cu iubita lui

Vlad Voiculescu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat cu iubita lui

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, se găsește la impas în carieră. Concediată de la Fundația Greenpeace CEE Romania ea a depus o contestație la decizia primită.

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, a rămas fără serviciu. Iubita fostului ministru al Sănătății a depus o contestație la decizia de concediere, pe care a primit-o de la Fundația Greenpeace CEE România.

Dosarul a fost înregistrat pe 16 martie 2021 la Tribunalul București, în Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, după cum se arată portalul instanțelor, relatează Antena 3 .

Laura Ștefănuț a fost prezentă la prima apariție publică a fostului ministru al Sănătății

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost prezentă vineri, în Parlament, la prima apariție publică a fostului ministru al Sănătății.  Laura Ștefănuț l-a însoțit pe Vlad Voiculescu la conferința de presă susținută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iubita fostului ministru l-a însoțit, vineri, la prima conferință de presă de la momentul demiterii. Laura Ștefănuț a făcut poze și a urmărit discursul lui Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a fost susținut, pe tot parcursul celor două ore în care şi-a prezentat bilanțul, de iubita lui, Laura Ştefănuţ care nu s-a ferit să o îmbrățișeze şi să consoleze pe fostul secretar de stat, Andreea Moldovan.

Fotografii făcute de fosta jurnalistă

Fosta jurnalistă a stat într-un colţ şi a privit cu atenţie discursul lui Vlad Voiculescu. La un moment dat, i-a făcut chiar şi fotografii. La finalul declarațiilor făcute de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, iubita lui Vlad Voiculescu a îmbrăţişat-o, în semn de încurajare.

Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost principala susţinătoare ai celor doi foşti demnitari în timpul conferinţei de bilanţ.

Chiar dacă a stat pe margine, retrasă, a ascultat atent fiecare cuvânt şi a făcut fotografii. La finalul discursului Andreei Moldovan, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Laura Ştefănuţ a încurajat-o şi a îmbrăţişat-o.

Astfel, este posibil că fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu trece mai ușor peste momentul demiterii și se va regăsi mai repede în celelalte acticvități.