Evenimentul ZileiMondenCe crede Lidia Buble despre iubita lui Răzvan Simion

Ce crede Lidia Buble despre iubita lui Răzvan Simion

Ce crede Lidia Buble despre iubita lui Răzvan Simion
Lidia Buble vine cu declarații noi despre iubita lui Răzvan Simion, fostul ei iubit. De asemenea, spune tot adevărul despre operațiile estetice.

Operații estetice. Lidia Buble este o cântăreață apreciată în România și presa este mereu cu ochii pe ea, pentru că fanii vor să afle zilnic cu ce se ocupă artista. Și-a făcut o carieră de invidiat în lumea muzicii și înfățișarea este o parte din acest succes. La momentul actual există o mulțime de speculații despre operațiile estetice pe care le-a făcut în trecut.

Artista vrea să pună capăt bârfelor și a răspuns la întrebarea dacă a apelat sau nu la intervențiile chirurgicale. Mai ales că există o mulțime de oamenii care sunt curioși dacă cântăreața se poate lăuda cu o frumusețe naturală sau medicul estetician a intervenit pentru câteva modificări.

Operații estetice. Lidia Buble despre subiecte sensibile

Lidia Buble a menționat foarte clar că nu a apelat niciodată la operații estetice, întrucât optează pentru o frumusețe naturală. A moștenit o mulțime de trăsături speciale de la părinții ei și este mulțumită pentru acest lucru. A mai răspuns și la curiozitatea precum că și-a mărit buzele, dar a negat acest lucru.

Citiți integral articolul Nicoletei Stog în Rețete și vedete.


Accesează: