Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Noua lume a Ginei Pistol de când a devenit mămică. A îndrăznit să iasă din casă doar până la piață
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Noua lume a Ginei Pistol de când a devenit mămică. A îndrăznit să iasă din casă doar până la piață

Gina Pistol a devenit pentru prima data mămică la începutul lunii martie. Prezentatoarea TV a luat câteva kilograme în timpul sarcinii, pe care însă le-a topit în ultima lună. Deși nu a ajuns încă la măsura S, Gina s-a recuperat extrem de bine după ce a născut-o pe micuța Josephine.

Gina Pistol a luat câteva kilograme în timpul sarcinii, singură recunoscând că nu o mai încap multe dintre hainele pe care le avea în garderobă. Pe lângă kilogramele firești pe care le ia orice femeie în sarcină, Gina a avut probleme mari și cu retenția de apă. Așa că, imediat după ce a adus-o acasă pe Josephine, prezentatoarea de la „Chefi la cutițe” a început să poarte lenjerie modelatoare și a început un regim alimentar menit să o readucă la vechile forme.

După două luni, timp în care s-a dedicate exclusiv fiicei sale, încercând să-și limiteze plecările de lângă micuță, acum Gina s-a mai relaxat și se îndură să lipsească puțin de lângă ea sau să o lase în grija altor persoane.

Zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Gina singură în oraș. Prezentatoarea TV nu a ieșit să se relaxeze sau să se întâlnească cu vreo prietenă, ci a fost la farmacie, de unde a luat cele necesare micuței, iar apoi a oprit în piață pentru a se aproviziona cu fructe și legume proaspete.

Gina pare să profite de sezonul fructelor și legumelor, și adoptă un regim alimentar sănătos în urma căruia să scape și de ultimele kilograme care îi dau de furcă.

Îmbrăcată cu o rochie lejeră, partenera de viață a lui Smiley este vizibil mult mai slabă și mai energică. Singurul semn rămas după sarcină este burtica, însă, așa cum bine știu majoritatea mămicilor, abia după câteva luni buni se ajunge la abdomenul de altă dată.

Nu s-a gândit nicio clipă la siluetă

Conștientă de faptul că nu mai are 20 de ani, ci că a trecut pragul vârstei de 40, Gina nu a pus deloc presiune pe trupul ei și nu s-a ambiționat să slăbească într-un timp record. Ba mai mult, a declarat că în primele săptămâni de viață ale fiicei sale, nu se putea gândi la nimic altceva decât la copilul ei și la cum să fie o mamă bună. „Spuneam că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă”, a spus Gina Pistol pe site-urile de socializare