Evenimentul Zilei > Monden > Ce sumă a încasat Gina Pistol în cele nouă sezoane de „Chefi la cuțite”
Ce sumă a încasat Gina Pistol în cele nouă sezoane de „Chefi la cuțite”

Ce sumă a încasat Gina Pistol în cele nouă sezoane de „Chefi la cuțite”

S-a aflat cât a intrat în buzunarul frumoasei Gina Pistol în cele nouă sezoane în care a fost prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”. Colegele de breaslă vor fi invidioase...

A fost înlocuită din show-ul culinar pentru a sta lângă fetița ei pe care și-a dorit-o enorm. Cu cât a fost remunerată Gina Pistol la „Chefi la cuțite” s-a aflat pe surse din companie.

Cât a încasat Gina Pistol în cele nouă sezoane de „Chefi la cuțite”

Plecarea temporară a Ginei Pistol s-a lăsat cu lacrimi la îndrăgita emisiune „Chefi la cuțite”. Toți au rămas surprinși să vadă că simpatica a fost înlocuită tot cu cineva din „familie”. E vorba de Irina Fodor, frumoasa soție a lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul.

135.000 de euro au intrat în buzunarul Ginei în 9 sezoane

Conform informațiilor oferite de Impact.ro, Gina Pistol ar fi primit pe sezon suma de 15.000 de euro. Ceea ce înseamnă, la un calcul scurt, că în contul iubitei lui Smiley ar fi intrat în cele nouă sezoane, 135.000 de euro. O sumă deloc de neglijat… Cu cât va fi însă plătită Irina Fodor, deocamdată rămâne o enigmă. Se aude însă prin târg că suma ar fi mult mai mică.

Cine e Irina Fodor

În ceea ce o privește pe Irina Fodor, bruneta e jurnalist de profesie și știe foarte bine cu ce se mănâncă televiziunea, pentru că a avut multe proiecte la ProTV. Irina a fost la început reporter, iar ulterior a prezentat emisiunea „Povești adevărate” la postul de televiziune Acasă. Irina și Răzvan s-au cunoscut când aceasta avea doar 19 ani și era studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Studiourile Mediapro din Buftea. El juca într-o telenovelă, ea făcea figurație.

„Am alergat-o cu patul pe la Leu”

Cu ceva timp în urmă, în emisiunea ”De Speak firu-n patru”, Răzvan Fodor le-a spus tuturor cât de mult s-a chinuit să o cucerească pe cea care îi este soție de zece ani.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât. Că altfel fugeam de mult”, a povestit Răzvan.