Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere. A ignorat orice risc. Atrasă de vremea frumoasă, proaspăta mămică a scos-o pe micuță la o plimbare prin curte. Ulterior, Gina Pistol a publicat imaginea pe contul de Instagram. A fost şi un mesaj care a însoţit acea fotografie. „Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris iubita lui Smiley.

Probabil că aceasta a fost printre primele plimbări pe care mama şi fiica le-au făcut în aer liber. Cu privire la acest episod n-au lipsit câteva reacţii critice. Unii internauţi i-au transmis blondinei că este prea devreme pentru acest gest

„Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La Asia Express era așa finuță, amabilă, iar acum, de când cu sarcina, e buricul României”, a fost unul dintre comentarii.

„În propria curte, poți scoate copilul la soare și căldură. Azi (n.r. – duminică), la ora 16:00 erau 23 de grade la soare. Eu am născut în februarie și, pentru că era atât de cald afară, l-am scos pe copil din prima săptămână.

Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere

Copiii mici nu răcesc de la aer, ci de la viruși. Nu scoți copilul pe temperaturi negative, ceață, vânt, nu îl expui mulțimii etc!”, a fost o reacţie care a venit în sprijinul celei care i-a cucerit inima lui Smiley.

Amintim că Gina Pistol şi Smiley au devenit părinți la data de 9 martie. Aceasta a fost ziua în care prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a născut o fetiță.

3,2 kilograme și 51 de cm a avut micuţa la naştere. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă.

Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol după ce a devenit mămică.

După aproape 4 ani de relaţie, Smiley şi Gina Pistol au decis să facă unul dintre cei mai importanţi paşi în viaţa unui cuplu şi au devenit părinţi. Urmează nunta?