Evenimentul ZileiMondenNu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere. A ignorat orice risc

Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere. A ignorat orice risc

Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere. A ignorat orice risc
La doar câteva zile după naştere, Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare şi a ignorat pericolele pe care le presupune în aceste vremuri orice ieşire în aer liber, care are un grad mai mare sau mai mic de risc din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere. A ignorat orice risc. Atrasă de vremea frumoasă, proaspăta mămică a scos-o pe micuță la o plimbare prin curte. Ulterior, Gina Pistol a publicat imaginea pe contul de Instagram. A fost şi un mesaj care a însoţit acea fotografie. „Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris iubita lui Smiley.

Probabil că aceasta a fost printre primele plimbări pe care mama şi fiica le-au făcut în aer liber. Cu privire la acest episod n-au lipsit câteva reacţii critice. Unii internauţi i-au transmis blondinei că este prea devreme pentru acest gest

„Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La Asia Express era așa finuță, amabilă, iar acum, de când cu sarcina, e buricul României”, a fost unul dintre comentarii.

„În propria curte, poți scoate copilul la soare și căldură. Azi (n.r. – duminică), la ora 16:00 erau 23 de grade la soare. Eu am născut în februarie și, pentru că era atât de cald afară, l-am scos pe copil din prima săptămână.

Nu multe femei făceau ce a făcut Gina Pistol după naştere

Copiii mici nu răcesc de la aer, ci de la viruși. Nu scoți copilul pe temperaturi negative, ceață, vânt, nu îl expui mulțimii etc!”, a fost o reacţie care a venit în sprijinul celei care i-a cucerit inima lui Smiley.

Amintim că Gina Pistol şi Smiley au devenit părinți la data de 9 martie. Aceasta a fost ziua în care prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a născut o fetiță.

3,2 kilograme și 51 de cm a avut micuţa la naştere. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă.

Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol după ce a devenit mămică.

După aproape 4 ani de relaţie, Smiley şi Gina Pistol au decis să facă unul dintre cei mai importanţi paşi în viaţa unui cuplu şi au devenit părinţi. Urmează nunta?


Accesează: