Victor Negrescu face KO Guvernul. „Dezastrul lăsat în urmă de fostul ministru liberal”

Victor Negrescu face KO Guvernul. „Dezastrul lăsat în urmă de fostul ministru liberal” Victor Negrescu. Sursa foto: EVZ

Victor Negrescu, eurodeputat PSD, susține că în Guvernul condus de Florin Cîțu este un haos general. Acesta atrage atenția asupra mai multor probleme din diferite ministere.

În Guvern este un haos general, susține Victor Negrescu, eurodeputat PSD. Acesta atrage atenția asupra mai multor probleme care se regăsesc la nivelul mai multor ministere. Printre alatele, Victor Negrescu a făcut referire la scandalul dintre Ministrul Sănătății și primarul Emil Boc. Fostul ministru a făcut referire și la dezastrul pe care Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației susține că l-a găsit în urma mandatului Monicăi Anisie, dar și la scandalul de la Ministerul Fondurilor Europene.

Victor Negrescu: „Haos general în Guvern!”

În urmă cu câteva săptămâni liderii de dreapta spuneau că totul era pregătit și că rețeaua de vaccinare este funcțională. Acum Ministrul Sănătății se ceartă la televizor cu primarii PNL pe o hotărâre de guvern dată pentru construirea rețelei, fără consultare publică și alocări bugetare deși are un impact asupra autorităților locale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ministrul actual al Fondurilor Europene acuză fostul ministru și pe liberali că au lansat apeluri de proiecte într-o manieră populistă fără consultarea Comisiei Europene. De asemenea, Ministrul Finanțelor liberal admite că Planul Național de Redresare și Reziliență făcut de guvernul PNL-Orban trebuie refăcut”, scrie într-o postare pe rețele sociale.

Ministrul Educației arată dezastrul lăsat în urmă de fostul ministru liberal, Monica Anisie. Mai exact au fost cumpărate tablete și nu au fost distribuite, nu a fost ținută o evidență strictă a necesarului iar proiectele antamate sunt în mare majoritate blocate.

Miniștrii sunt chemați pe partide la consultări la Cotroceni deși Constituția vorbește clar de răspunderea în solidar al întregului Guvern. Această nouă practică arată un executiv divizat și apariția unui nou CDR. Pe măsură ce președintele Iohannis se va apropia de finalul mandatului tensiunile din coaliție ne vor costa pe noi toți

CITEȘTE ȘI Breaking News. O nouă tulpină mutantă de SARS-Cov-2. Japonezii bagă lumea în sperieți

CITEȘTE ȘI Fără apă caldă şi căldură în Bucureşti! Sunt două avarii, „una mică, una mare”