Evenimentul ZileiActualitateBreaking News. O nouă tulpină mutantă de SARS-Cov-2. Japonezii bagă lumea în sperieți

Breaking News. O nouă tulpină mutantă de SARS-Cov-2. Japonezii bagă lumea în sperieți

Breaking News. O nouă tulpină mutantă de SARS-Cov-2. Japonezii bagă lumea în sperieți
O nouă variantă nouă a virusului a fost găsită în Japonia, a declarat duminică ministrul sănătăți din această țari.

Noua tulpină mutantă, care este parțial similară cu variantele identificate în Marea Britanie. și Africa de Sud, a fost detectată la patru persoane care au sosit din Brazilia, a anunțat Norihisa Tamura, ministrul Sănătății, Muncii și Bunăstării din Japonia.

Cele patru persoane au fost testate pozitiv pe 4 ianuarie pe aeroportul international Haneda din Tokyo. E vorba de personae cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani care au făcut o călătorie în Brazilia. Conform declarațiilor făcute de cei patru, în Brazilia au locuit în statul Amazonas.

Noua tulpină mutantă

Experții japonezi nu au avut timp să studieze tulpina mutantă. Cu alte cuvinte, deocamdată nu există informații disponibile cu privire la cât de contagioasă este noua variant.  Nu se știe nici dacă ar putea provoca simptome severe sau dacă este sau nu rezistentă la vaccinuri.


Obiect misterios, fotografiat la Baza 51!! Tehnologie  extraterestră?


Institutul Național de Boli Infecțioase și alte institute japoneze efectuează cercetări detaliate asupra noii tulpini a virusului SARS-Cov-2, anunță The Japan Times și The Straits Times Japan.

Noua tulpină mutantă a apărut în Amazonia?

Din câte se pare, cei patru călători au luat virusul mutant din Amazonia. Amazonas este un stat din Brazilia, situat în colțul de nord-vest al țării. Este cel mai mare stat brazilian ca suprafață și este situat în cea mai mare parte în emisfera sudică. Cea mai mare parte a statului este acoperită de o junglă tropical. Orașele sunt așezate de-a lungul căilor navigabile navigabile și sunt accesibile numai cu ambarcațiuni fluviale sau cu avionul.


Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”


Capitala statului e Manaus, cel mai mare oraș, care numără aproximativ  2,1 milioane de locuitori.  Manaus este așezat în mijlocul jungle, pe malurile fluviului Amazon, la 1.500 km în amonte de Oceanul Atlantic. Aproape jumătate din populația statului locuiește în orașe. Ca și Manaus; celelalte orașe mari, Parintins, Manacapuru, Itacoatiara, Tefé și Coari sunt, de asemenea, așezate de-a lungul Amazonului în jumătatea estică a statului, notează Wikipedia.

S-a găsit gunoi spatial extraterestru! Știre-bombă de la Harvard


Accesează: