Evenimentul Zilei > Actualitate > Seria accidentelor groaznice continuă. Două persoane au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal
Seria accidentelor groaznice continuă. Două persoane au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

Seria accidentelor groaznice continuă. Două persoane au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

Două persoane au decedat, marţi seară, după ce s-au răsturnat cu maşina în Canalul Morilor, lângă oraşul Ineu, din județul Arad. Autoturismul a fost găsit de salvatori cu roţile în sus şi inundat.

Două persoane și-au pierdut viața,  după ce mașina în care se aflau – o Dacia 1310 – a căzut într-un canal de apă de lângă localitatea Ineu din județul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că în autoturismul care a ieşit în decor de pe drumul judeţean Arad – Ineu au fost găsite două victime inconştiente, cu vârste de peste 60 de ani. Este vorba de un bărbat şi o femeie care au fost scoşi din autoturism şi, în pofida manevrelor de resuscitare aplicate, au fost declaraţi decedaţi.

Pompierii continuă căutările în afara autoturismului şi în apă pentru a se asigura că nu există alte victime.

Poliţiştii urmează să stabilească identitatea victimelor şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident cu 3 morți și în județul Alba

Un nou coșmar pe șosele din România, acolo unde accidentele mortale fac parte din cotidian. Un eveniment rutier s-a petrecut, marți, e DN7 la ieșirea din municipiul Sebeș spre Vințișoara, județul Alba. Accidentul terifiant s-a produs în zona sensului giratoriu de la ieșirea din Sebeș spre Vințișoara. Un șofer în vârstă de 36 de ani a pierdut controlul volanului, mașina s-a răsturnat, iar în momentul impactului, bărbatul a fost aruncat pe geam.

Nu a mai putut fi salvat de echipajele medicale care au ajuns la locul cu pricina. Conform autorităților, la locul accidentului s-au deplasat 1 ASAS (autospecială de lucru cu apă și spumă) si o ambulanță SMURD B2.