Alertă maximă pentru șoferi. Pericol major pe drumurile din România

Alertă maximă pentru șoferi. Pericol major pe drumurile din România

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea plouă torenţial, astfel că există pericol de acvaplanare, transmit autoritățile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, duminică seară, că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea plouă torenţial, astfel că există pericol de acvaplanare.

Potrivit sursei citate, vizibilitatea în zonă este redusă din cauza precipitaţiilor. În aceste condiţii, poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu atenţie, să reducă viteza de deplasare şi să se asigure temeinic înainte de a schimb a banda de circulaţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pericol de acvaplanare pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea. Zi neagră pe drumurile din România

Duminică, trei accindete rutiere groaznice au avut loc pe drumurile din România.

O persoană a murit, iar alte două au rămas încarcerate şi au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc între două maşini în cursul zilei de duminică, în comuna Cozmeşti.

Accidentul s-a produs între un autoturism care se deplasa dinspre Mogoşeşti Siret spre Paşcani, în care se aflau doi soţi şi copilul acestora, în vârstă de 5 ani, şi un alt autoturism în care se aflau două persoane.

„Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani, era decedată. Cea de a doua victimă era inconştientă, prezentând semne vitale. A fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Cea de a treia victimă, cu observaţie fractură membru inferior, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD şi transportată Spitalul din Paşcani. Copilul a fost preluat de EPA şi transportat la Spitalul Sf Maria din Iaşi”, a declarat Gabriel Covăsneanu.

Accident și la Sibiu

Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite grav duminică după-amiază într-un accident rutier produs pe DN1, între Cristian şi Hula Săcelului, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme.

Conform ISU Sibiu, din primele informaţii de la faţa locului, un bărbat este decedat, un bărbat şi o femeie se află în stop cardio respirator şi li se aplică manevrele de resuscitare, iar o femeie însărcinată va fi transportată la spital, conştientă, cu fractură de femur.

Tragedie între Pitești și Râmnicu Vâlcea

Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion pe DN 7, duminică, traficul rutier desfăşurându-se îngreunat între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul rutier s-a produs în zona localităţii argeşene Morăreşti.

„Traficul rutier este oprit pe sensul de urcare, circulându-se alternativ, pe celălalt fir. Traficul rutier în zona producerii evenimentului se desfăşoară în coloană”, precizează Centrul Infotrafic.