Evenimentul Zilei > International > Româncă moartă în Italia, înainte de nunta fiicei. A fosta șefa Administrației Finanțelor Publice Arad
Româncă moartă în Italia, înainte de nunta fiicei. A fosta șefa Administrației Finanțelor Publice Arad

Româncă moartă în Italia, înainte de nunta fiicei. A fosta șefa Administrației Finanțelor Publice Arad

Mihaela Găleanu, fosta șefă a Administrației Finanțelor Publice Arad, a decedat în Italia la vârsta de 51 de ani. Presa locală susține că Mihaela Găleanu se afla de mai mulți ani în Italia și suferea de o afecțiune gravă.

Românca s-a stins din viață joi, în locuința sa din Bedizzole, Italia, provincia Brescia din Lombardia.

Mesaj sfâșietor transmis de fiica sa

„Ea este mămica mea. Care este și va fi îngerul meu. Ma iubea și ma iubește acum din cer. Ea este omul pentru care mi-aș da ani din viată să o mai aud odată cum îmi spune ca mă iubește, cum îmi spune că este mândră de mine atunci când fac un proiect pentru facultate sau îmi dă cea mai bună rețetă pentru o viata frumoasă.

Ea este omul care a stat zi și noapte cu gândul la mine, dacă am mâncat, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt fericită. Nu a apucat să fie la cununia civila și acum la nunta mea va fi acolo sus. Ți-e bine acolo mami? Te mai doare? Vei ajunge curând acasa, la familia ta, la fetita ta care nu te-a vazut de aproape un 1 și jumate.

Doamne mami ce pot sa îți spun? Zilele trecute când îți puneam hainele în dulap și le admiram cât de frumoase sunt ma gândeam ca intr-o zi hăinuțele astea frumoase vor fi ale mele. Acum sunt ale mele, dar nu te mai am pe tine. Nu o mai pe mămica mea.

Offf mami mea, de ce nu ai spus ca te doare asa de tare? Pe lângă asta te durea și sufletul asa-i?

Știu mami și pe mine ma doare. Acum ca ești acolo da-ne putere sa trecem peste toate…. asa cum ai făcut și tu. Ai trecut peste toate dreapta, cu capul sus fără sa te plângi vreodată. Acum știu ca cea mai frumos lucru din viata unui om este sa își audă mama sunt ii spune cât de mult te iubește. Te iubesc enrom mamiiii mea si vei fi mereu lumina de la capatul tunelului si mai știu ca intr-o zi ne vom revedea…. acolo sus”, a scris Paula pe pagina sa de Facebook, informează stiridiaspora.ro.