Evenimentul Zilei > Social > Monstru cu chip de om. Un bărbat din Oradea a răpit o fetiță de 12 ani din parc, în amiaza mare
Monstru cu chip de om. Un bărbat din Oradea a răpit o fetiță de 12 ani din parc, în amiaza mare

Monstru cu chip de om. Un bărbat din Oradea a răpit o fetiță de 12 ani din parc, în amiaza mare

Caz teribil în Oradea. O fetița de 12 ani a fost abordată de un bărbat din Parcul Salca în încercarea de a o abuza sexual.

Acesta a încercat să o convingă pe fetița să vină cu el însă aceasta a refuzat. Înnebunit de răspunsul negativ al fetiței, bărbatul a luat-o cu forța și a dus-o într-o casă de pe strada Căprioarei, la aproximativ un kilometru de parc.

Ajuși în casă, agresorul a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime. Din fericire fetița de doar 12 ani a reușit să scape, ieșind în curtea casei. Speriat că aceasta ar fi putut să țipe, bărbatul a lăsat-o să plece.

Copila a ajuns acasă, unde a povestit ce i s-a întâmplat părinților, care au sunat la 112.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 3 mai, relateaza Bihoreanul.ro. Două zile mai târziu, agresorul a fost identificat și reținut de Poliție.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, pe nume Dan Miclauș.

Joi, 6 mai, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este anchetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală.