Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo pentru următoarea lună. ANM anunță schimbări anormale. Cum va fi vremea de Paște și de Florii
Prognoza meteo pentru următoarea lună. ANM anunță schimbări anormale. Cum va fi vremea de Paște și de Florii

Prognoza meteo pentru următoarea lună. ANM anunță schimbări anormale. Cum va fi vremea de Paște și de Florii

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paște și de Florii

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru următoarea lună. Potrivit acestora, în următoarele două săptămâni, în anumite zone ale țării, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului, iar vremea se va menține rece.

Prognoza meteo în săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo în săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

CITEȘTE ȘI Cum va fi vremea de Paște. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

CITEȘTE ȘI Loredana și ”regii” manelelor au rupt topurile internaționale. ”Fericire”, premieră în industria muzicală românească

CITEȘTE ȘI Cum arată acum plaja din Mamaia, după ce a fost mărită. Imagini spectaculoase

CITEȘTE ȘI  Smiley a lansat un nou hit. Filmarea este noaptea, o cursă nebună pe străzile pustii din București