Evenimentul ZileiEVZ SpecialLoredana și ”regii” manelelor au rupt topurile internaționale. ”Fericire”, premieră în industria muzicală românească

Loredana și ”regii” manelelor au rupt topurile internaționale. ”Fericire”, premieră în industria muzicală românească

Loredana și ”regii” manelelor au rupt topurile internaționale. ”Fericire”, premieră în industria muzicală românească
Loredana Groza și ”regii” manelelor au reușit o premieră în muzica românească. Piesa ”Fericire” a doborât recordurile la nivel mondial.

Fericire”, piesa lansată de Loredana Groza, împreună cu cei mai celebri maneliști din România, a reușit să ajungă în topul mondial, ocupând locul opt. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, într-o postare pe rețele sociale.

Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști de top, printre care Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. Versurile piesei Fericire sunt scrise de Costi Ioniță.

„Number 8th worlwide. First time ever 4 a romanian song. (n.red. Locul opt la nivel mondial. Prima oară în istorie pentru o melodie românească.

Prima oară în istoria muzicii românești‼️”, a scris Loredana, într-o postare pe Facebook.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!

Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.

Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină”, a mai scris Loredana.

„Pentru tine, pentru, pentru tine mi-aș da inima oricând / Pentru tine, pentru, pentru tine aș da zece vieți la rând / Dimi, dimi, diminețile cu tine sunt faine chiar și reci’, cântă Loredana Groza în debutul piesei Fericire.

„Când asculți asta n-ai cum să nu fi fericit. Cât a muncit Jador într-o lună, unii dintre noi nu muncim atât pe un an. Wow!!1 Loredana strălucește printre ei. Mare plăcere să vezi veteranii și nouă generație împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la videoclipul melodiei.

CITEȘTE ȘI Smiley a lansat un nou hit. Filmarea este noaptea, o cursă nebună pe străzile pustii din București


Accesează: