Evenimentul Zilei > Monden > Cum își făcea bani în copilărie Florin Salam
Cum își făcea bani în copilărie Florin Salam

Cum își făcea bani în copilărie Florin Salam

Nu a ajuns celebru peste noapte și ca să numere milioanele a muncit din greu. Nici acum nu uită ce copilărie a avut și cum a început să cânte la clanța ușii. A ajuns un artist talentat, adorat de milioane de români și, peste toate, e mândru nevoie mare căci e deja bunic. Și are o vârstă la care, alții, nu au apucat încă să fie tați măcar.

E interesant ce copilărie a avut cel mai tânăr bunic din showbizul românesc. Vorbim de Florin Salam, cunoscutul manelist. Acesta are doar 41 de ani, dar este deja un bunic tare fălos. Și se declară un bărbat împlinit. Nici nu are de ce să nu se simtă așa. Piesele îi ajung în trending, e plătit regește pentru fiecare concert, fanii și fanele îi dau târcoale.

Dar, așa cum povestește, succesul nu vine peste noapte. Și ca să ajungă unde e a făcut multe sacrificii. Și a muncit enorm.

Florin Salam și copilăria celui mai tânăr bunic din showbizul românesc

Celebrul Florin Salam s-a destăinuit despre primii săi ani de viață în podcastul pe care îl face de câteva săptămâni alt mare artist român, Damian Drăghici. Pe numele său adevărat Florin Stoian, manelistul a povestit cât de greu i-a fost să devină unul din cei mai de succes artiști din țară. De la o vârstă fragedă a știut că vrea să facă o carieră în muzică.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.