Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam i-a arătat lui Jador cine e mai tare! Garda veche şi lecţia de neuitat
Florin Salam i-a arătat lui Jador cine e mai tare! Garda veche şi lecţia de neuitat

Florin Salam i-a arătat lui Jador cine e mai tare! Garda veche şi lecţia de neuitat

Conform ultimelor căutări făcute de români pe YouTube, Florin Salam le-a luat faţa maneliştilor Nicolae Guţă, Jador şi Dani Mocanu şi rămâne în continuare cel mai popular cântăreţ de muzică de petrecere din ţară.

Florin Salam i-a arătat lui Jador cine e mai tare! Garda veche a predat o lecţie de neuitat. Astfel, aceste nume apar în topul căutărilor românilor pe YouTube din 2020 şi din prima lună a anului 2021.

Florin Salam, Nicolae Guţă, Dani Mocau, Jador sau Tzancă Uraganu sunt cei mai căutaţi de public pe celebra platformă online.

În topul căutărilor mai apar cuvinte precum „manele”, „muzică” sau „filme”. Conform raportului Digital 2021, datele au fost furnizate de Google Trends.

Florin Salam i-a arătat lui Jador cine e mai tare

Pe locul 1 au fost căutările după cuvântul „muzică”. Asta s-a întâmplat atât în ianuarie 2020, cât şi în ianuarie 2021.

Jador

Clasamentele pentru ambii ani au fost dominate de căutări după cuvântul „manele”. În 2020, căutările după cuvântul „Salam” s-au clasat pe locul 4. Pe primele 3 poziţii au fost cuvintele „muzică”, „puterea dragostei” şi „live”, o dovadă a faptului că „live-ul” a devenit un trend.

Pe locul 5 se află cuvântul „remix”, care se leagă direct de „muzică”. Pe 6 regăsim cuvântul „music”, în timp ce pe 7 şi 8 avem „guță” şi „desene”. Pe locul 9 se află căutările pentru cuvântul „manele”.

Poziția 10 este ocupată de căutarea pentru „manele manele”. În 2021, „Salam” se menţine pe poziţia a 4-a, în timp ce „Florin Salam” ocupă locul 9. În top a urcat Jador, a cărui voce nu se poate compara niciodată cu a lui Florin Salam, dar care a câştigat popularitate în urma colaborărilor şi a emisiunilor la care participă.

Ce mai caută românii pe YouTube

Topul căutărilor pe YouTube în anul 2020:

 1. muzică
 2. puterea dragostei
 3. live
 4. salam
 5. remix
 6. music
 7. guţă
 8. desene
 9. manele
 10. manele manele

Topul căutărilor pe YouTube în anul 2021:

 1. muzică
 2. filme
 3. desene
 4. salam
 5. maxinfinite
 6. jador
 7. music
 8. dani mocanu
 9. florin salam
 10. puterea Dragostei

Ce au căutat românii pe Google în 2020

În topul celor mai populare căutări pe Google în România în 2020 au fost cuvintele „coronavirus”, „Google Classroom” şi „Adservio” (n.r. – două platforme de educaţie la distanţă) şi diverse reţete culinare, printre care şi cea pentru gogoşi.

Restricţiile de circulaţie au generat interes pentru declaraţia pe proprie răspundere şi formularul STS. Românii au întrebat pe Google în primul rând „ce este coronavirusul”, iar apoi „ce este pandemia”.

Conaţionalii au mai întrebat şi „ce este starea de urgenţă”. Cei mai mulţi români au căutat pe Google „cum se poartă masca” şi au dorit să afle „cum se pune masca”.

N-au lipsit curiozităţile despre coronavirus: „cum se manifestă coronavirus” şi „cum se transmite coronavirus”.

FlorinSalam JADORadevarat