Nicolae Guță nu este celebru doar ca manelist, el fiind unul din cei mai apreciați cântăreți. Acesta a ajuns celebru și datorităcasei atât demari pe care o deține la Petroșani. Mărimea uriașă a imobilului a permis ca pe terasa clădirii nepoții manelistului să-și facă un teren de fotbal.

Casa lui Nicolae Guță, celebră în Petroșani

Casa lui Nicolae Guță este una din cele mai impresionante din Petroșani, fiind cunoscută de toți locuitorii orașului. Ea este denumită ”Casa Albă”, acest lucru datorită ambiției manelistului de a o face să semene cu reședința Președintelui Statelor Unite ale Americii. Arhitectul nu a reușit să-i îndeplinească dorința artistului, dar totuși proprietatea este impresionantă. Nu se știe cu exactitate câți metri pătrați are casă lui Nicolae Guță din Petroșani.

Teren de mini-fotbal pe terasă

Singurul lucru cert este că ea este suficient de mare încât să permită amenajarea unui teren de mini-fotbal. Nepotul ”regelui manelelor” este mare pasionat de acest sport. Din acest motiv s-a gândit să nu mai coboare în curte pentru a tragela poartă, astfel încât a adus poarta pe terasă.

Terasa casei poate fi transformată în evenimente

Terasa casei lui Nicolae Guță dela Petroșani poate fi transformată și în locație pentru evenimente. Acest lucru s-a și întâmplat în urmă cu câteva luni, chiar în plină pandemie. Atunci, Nicolae Guță și-a invitat apropiații la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui cele mici. La eveniment manelistul a fost și solist și amfitrion.

Nicoleta Guță trăiește în lux

În vila delaPetroșani a lui Nicolae Guță locuieștemaimultfiica acestuia, Nicoleta, care este șefa casei. Manelistul este plecat mai mult prin țară sau la București în turnee. Alături de Nicoleta locuiesc și cei doi băieți ai ei. Fata manelistului a mobilat camerele pe gustul ei. A cumpărat fotolii roșii, moderne, care contrastează cu livingul pe ”stil clasic”, unde se pot găsi mai multe obiecte decorative placate cu aur. Tavanul are o potcoavă stilizată, pentru noroc în casă.

Palatul lui Nicolae Guță din Petroșani este evaluatlao jumătate de milion de euro. El este suficient de luxos pentru ca manelistul să numai fie nevoit să-și cautealte locuri pentru clipurile sale. Atunci când are nevoie de un decor demn de filmele cu bogătași, manelistul vine aici, potrivit wowbiz.ro.