Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam a ignorat ordinele autorităților. A fost prins imediat de polițiști
Florin Salam a ignorat ordinele autorităților. A fost prins imediat de polițiști

Florin Salam a ignorat ordinele autorităților. A fost prins imediat de polițiști

Celebrul cântăreț Florin Salam a fost amendat de Poliție în timp ce dădea o petrecere interzisă în vreme de pandemie și încălca restricțiile

Florin Salam, petrecere cu peripeții în pandemie. Marele cântăreț de manele a fost prins pe picior greșit. Nu respecta restricțiile.

Artistul a avut noi probleme cu Poliţia, după a fost prins în timp ce cânta la o petrecere organizată într-un local din Ştefăneştii de Jos.

Astfel, cunoscutul cântăreţ de manele a fost oprit de poliţişti şi amendat cu 1.000 de lei.

El a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Florin salam, petrecere de zile mari în vreme de pandemie

„Polițiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerespectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități. Intervenția a venit în urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, evenimentul privat(zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10000 de lei.

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Și Vali Vijelie a dat o petrecere în pandemie

Vali Vijelie sfidează pandemia de Covid-19 și petrece alături de prietenii săi pe o plajă exotică din Zanzibar, unde a dat și un concert de manele.

A postat nu unul, ci mai multe clipuri video din Zanzibar. Ba chiar mai mult decât atât, în dreptul unui videoclip acesta a scris: „#vacanza #zanzibar #ocean #2021 #edebine #valivijelie #vacaztacuprieteni”. 

Manelistul s-a filmat în timp ce stă pe plajă și dansează cu mai multe persoane. Bineînțeles, masca nu există la niciunul dintre ei, probabil restricțiile fiind mai „lejere” pe insula exotică.

„E petrecere mare”, a scris artistului în dreptul videoclipului de pe plajă.