Evenimentul ZileiSocialRestricții de circulație în Capitală. Pe unde să nu mergi cu mașina sâmbătă

Restricții de circulație în Capitală. Pe unde să nu mergi cu mașina sâmbătă

Restricții de circulație în Capitală. Pe unde să nu mergi cu mașina sâmbătă
Noi restricții de circulație se anunță pentru sâmbătă în Capitală. Este vizată o zonă foarte intens circulată de cetățeni.

Oficialii anunță restricții de circulație în Capitală în timpul weekendului acesta, cu precădere sâmbătă.

Sâmbătă vor fi impuse restricții de circulație în Pasajul Unirii, o zonă foarte intens circulată de bucureșteni.

Restricțiile vor exista pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piața Universității, pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de apă.

Restricții de circulație în Capitală

Anunţul a fost făcut de către Brigada Rutieră a Capitalei.

Brigada rutieră a informat între ce ore se va lucra în pasajul Unirii pentru ca cetățenii să știe dinainte.

Astfel de anunțuri îi ajută pe șoferi să își aleagă mai bine ruta pe care să meargă.

Astfel se evită crearea aglomerației. Întrucât de luni se relaxează și restricțiile impuse de pandemie, probleme trebuie rezolvate în cel mai scurt timp.

Restricțiile vor fi relaxate în Capitală întrucât rata de incidență a scăzut sub 3%, timp de 3 zile consecutive.

Un număr foarte mare de oameni este așteptat să iasă din case, mai ales că în weekend temperaturile crescute. De asemenea, meteorologii au informat că temperaturile vor fi mult peste normalul perioadei.

„Astăzi, 22 ianuarie, Brigada Rutieră a fost informată de către Apa Nova cu privire la faptul că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piața Universității, vor fi instituite restricții temporare de trafic sâmbătă, 23 ianuarie, în intervalul orar 09.00-15.00, în vederea realizarii unor lucrări de intervenție asupra rețelei existente (curățarea gurilor de scurgere)”, a transmis Brigada Rutieră.

De asemenea, polițiștii le cer șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

„Totodată, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, au mai transmis polițiștii”, se mai arată în comunciat.


Accesează: