Evenimentul Zilei > Actualitate > Paranghelie în fața unui cunoscut hotel din Mamaia. Rromii s-au distrat cu purcel la proțap și manele la maxim
Paranghelie în fața unui cunoscut hotel din Mamaia. Rromii s-au distrat cu purcel la proțap și manele la maxim

Paranghelie în fața unui cunoscut hotel din Mamaia. Rromii s-au distrat cu purcel la proțap și manele la maxim

Mai multe familii de romi venite pe litoral, în stațiunea Mamaia, au hotărât că e timpul să se simtă ca acasă. Astfel, în weekend-ul trecut au pus-o de o petrecere cu purcel de lapte la proțap si manele cu volumul la maxim. Totul, pe spațiul verde al unui renumit hotel din stațiune.

Petrecăreții au coborât în fața hotelului Riviera din Mamaia, au pus masa și au dat muzica la maximum pentru a petrece cum se cuvine, ca acasă. Purcelul de lapte a fost piesa de rezistență de pe masa acoperită cu mușama, de pe care nu lipsea, desigur, nici băutura.

Distracția le-a fost, însă, stricată de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau familiile de rromi. Mai multe echipaje de la Politia Locală au ajuns în zonă și așa cum era și normal s-a lăsat și cu amenzi.

Cheflii au fost sanctionați cu amendă de 400 lei pentru depozitare pe domeniul public conform art. 8, pct. 2 din HCL 77/2021. Desemenea, li s-a pus în vedere si obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc, anunță Antena3.

Drept urmare, femeile au fost lăsate să strângă mesele întinse, în timp ce bărbații s-au retras la hotel, supărați că paranghelia le-a fost stricată de legile de bună comunitate.

Nu toți clienții hotelurilor se comportă civilizat

Și în vacanță, civilizația este uitată acasă. Managerul unui hotel de trei stele, din Mamaia, a publicat, intrigat,  poze cu dezastrul pe care l-au lăsat în urmă unii dintre clienții care i-au trecut pragul.
Enervat din cauza reclamațiilor pe care le-a primit în ultima vreme, managerul unui hotel de trei stele, din stațiunea Mamaia, a publicat pe Facebook câteva imagini. În care arată lipsa de educație a unora dintre turiștii care s-au cazat la stabilimentul respectiv. Oamenii și-au bătut joc și au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris. Realitatea se poate vedea, cu ochiul liber, din cadrele respective.

„Cu ani în urmă veneau cameristele și predai camera,acum nu mai este așa , parcă mai era un pic de rusine,de bun simț.Cred că cine a lăsat așa camera la ei acasă este jalnic!!!”

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: