Evenimentul Zilei > Actualitate > Mizerie de nedescris lăsată în camerele de hotel din Mamaia. Managerul unui centru de cazare s-a luat cu mâinile de cap
Mizerie de nedescris lăsată în camerele de hotel din Mamaia. Managerul unui centru de cazare s-a luat cu mâinile de cap

Mizerie de nedescris lăsată în camerele de hotel din Mamaia. Managerul unui centru de cazare s-a luat cu mâinile de cap

Managerul unui hotel de trei stele, din Mamaia, a publicat poze cu dezastrul pe care l-au lăsat în urmă unii dintre clienții care i-au trecut pragul.

Enervat din cauza reclamațiilor pe care le-a primit în ultima vreme, managerul unui hotel de trei stele, din stațiunea Mamaia, a publicat pe Facebook câteva imagini. În care arată lipsa de educație a unora dintre turiștii care s-au cazat la stabilimentul respectiv. Oamenii și-au bătut joc și au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris. Realitatea se vede din cadrele respective.

Mesajul pe care l-a transmis managerul unui hotel din Mamaia

„Acestia sunt turiștii de la care primim reclamații …. Cum ar trebui să reacționam noi?”, a fost mesajul postat de managerul hotelului, la imaginile respective. Comentariile internauților au curs la această postare.

„Primul concediu din viata, au zis sa-si marcheze teritoriul…din cauza oamenilor de acest gen toata lumea fuge cand aude numele de Romania!!Hoteluri de rang inalt care nu accepta animale dar care uita ca animalele sunt mult mai civilizate si curate decat acesti cocalari de care nu mai avem loc pe strada!”

„Ce trist!!! Ca nație, suntem cu zeci de ani în urmă față de multe țări civilizate….. Mai trist este că ei chiar se cred mari șmecheri, nici nu-și imaginează că răul și-l fac lor înșiși. Așa cum au lăsat în cameră, exact așa arată sufletul lor…. Ce trist!!!”

„Cu ani în urmă veneau cameristele și predai camera,acum nu mai este așa , parcă mai era un pic de rusine,de bun simț.Cred că cine a lăsat așa camera la ei acasă este jalnic!!!”

Comentarii critice la adresa turiștilor needucați

„In statutul dumneavoastră de funcționare nu aveți anumite reguli de sancționare a acestor indivizi? Ar trebui verificate camerele înainte de a plăti factura de final sa intre și pagubele aduse hotelului.”
„In anumite tari, camera se rezerva pe baza de a da un credit card ca si garantie 😉 cand vezi asa ceva in camera, pac ii taxezi extra ptr curatenie! Foarte simplu. Sau, poti cere o suma extra cand se cazeaza si la predarea camerei curate, le returnezi banii care i-ai tinut ca garantie.”