Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam a declanșat un război de gherilă în lumea manelelor. Replică fără menajamente dată de Dani Mocanu
Florin Salam a declanșat un război de gherilă în lumea manelelor. Replică fără menajamente dată de Dani Mocanu

Florin Salam a declanșat un război de gherilă în lumea manelelor. Replică fără menajamente dată de Dani Mocanu

A fost deschis un conflict între maneliști, după ce Florin Salam a acuzat că unii colegi de breaslă nu impresionează decât cu banii pe care îi afișează.

Este scandal în lumea maneliștilor, protagoniști fiind Florin Salam, Dani Mocanu și Tzancă Uraganul. Primul interpret a vorbit, la modul general, despre colegii de breaslă care se remarcă doar prin postările care au ca subiect banii și diverse obiecte de lux. Salam a vorbit despre „lăutarii care se postează cu bani”, despre care a spus că nu au bun simț și nici talent, fără să dea însă vreun nume.

Salam a dat tonul conflictului, Dani Mocanu și Tzancă Uraganul au replicat

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Salam.

Cu musca pe căciulă s-a simțit Dani Mocanu, care nu a întârziat să reacționeze. „Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… voștri. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi… Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi”, a tunat manelistul.

„Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat”

„Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher. Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a mai spus Mocanu, conform cancan.ro.

Tzancă Uraganul a replicat și el. „Bravo Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și una peste alta e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu.”