Averea lui Tzancă Uraganul. Despre manelistul Tzancă Uraganu se spune că este unul dintre cei mai bogați din România. Acesta i-ar fi depășit la avere pe Florin Salam sau pe Nicolae Guță. Mai mult, se pare că Tzancă Uraganul conduce și în ceea ce privește numărul fanilor care îi apreciază melodiile.

Conform informațiilor prezentate de Cancan, manelistul locuieşte într-o vilă estimată la jumătate de milion de euro. Casa este proiectată pe două etaje. Pereții și pardoseala sunt placate cu marmură de calitate.

Tzancă Uraganul și-a adus mobilă comandată special din străinătate. Mai mult, semn al opulenței, gardul, draperiile și fotoliile sunt bătute în aur. Paturile sunt tapițate cu catifea și foiță de aur.

Artistul și-a amenajat chiar și o sală de fitness dotată cu echipamente dintre cele mai modern.

Averea lui Tzancă Uraganul

Iar vila evaluată la jumătate de milion de euro nu este doar singurul bun de valoare pe care îl deține Tzancă. Potrivit sursei citate mai sus, manelistul este proprietar a trei vehicule de lux. Tzancă Uraganu deţine o impresionantă flotă auto, de lux. El are un BMW X5, un Lamborghini și un Rolls-Royce.

Bunurile pe care le deține au atras și atenția Fiscului, în trecut. În anul 2017, Tzancă Uraganul, pe numele său real Andrei Velcu, a fost vizat de o anchetă ANAF. Inspectorii fiscali au dorit să afle de unde a avut manelistul bani ca să achiziționeze un BMW X5 evaluat, la acea vreme, la 140.000 de euro.

Averea a atras atenția ANAF

Inspectorii au dorit să afle dacă banii și bunurile pe care le deține provin din surse legale și dacă s-a plătit impozit pentru ele. Activitatea lui Tzancă Uraganul a fost catalogată de risc fiscal ridicat. La momentul respectiv, el se plângea că nu este atât de bogat pe cât se crede.

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, spunea Tzancă Uraganul.

Citește și:

Ce sume învârte Tzancă Uraganu?! Plasele pline cu bani nu lipsesc de la nicio petrecere