Evenimentul Zilei > Monden > Războiul din spatele unei melodii celebre, „Of, viața mea”. Florin Salam îi bate obrazul lui Costi Ioniță
Războiul din spatele unei melodii celebre, „Of, viața mea”. Florin Salam îi bate obrazul lui Costi Ioniță

Războiul din spatele unei melodii celebre, „Of, viața mea”. Florin Salam îi bate obrazul lui Costi Ioniță

Adevărul din spatele hitului „Of, viața mea”, care făcea furori acum două decenii, a ieșit la iveală. Florin Salam a rupt tăcerea.

Manelistul Florin Salam a făcut o serie de afirmații brutale despre Costi Ioniță. Salam a spus care este, de fapt, adevărul din spatele celebrei piese „Of, viața mea”, care făcea furori acum două decenii, devenind între timp o piesă clasică.

În cadrul unui interviu oferit muzicianului Damian Drăghici, „Regele manelelor” a dezvăluit un nebănuit secret i de la începutul carierei lui și a colegului său de breaslă. Florin Salam și Costi Ioniță s-au lansat în aceeași perioadă, iar acum Salam a dat detalii neștiute despre începuturile lui Costi Ioniță.

Florin Salam este autorul adevărat al piesei. Trebuia să fie și interpretul ei

Melodia cântată la toate chefurile românilor de Costi Ioniță și Adrian Minune, lansată în anul 2000, a fost scrisă în totalitate de Florin Salam.

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Salam a declara că mega-hitul „Of, viața mea” a fost scris de el în totalitate, însă niciodată numele nu i-a fost trecut la compozitori.  Manelistul era și cel care trebuia să interpreteze piesa, nu Costi Ioniță și Adrian Minune. Totuși „Regele Manelelor” a declarat că nu îi poartă pică lui Costi pentru că nu a spus niciodată cine a compus cu adevărat piesa.

”Of, viața mea”, eu am făcut piesa asta, numai că acum îmi cer scuze, în primul rând la cei care nu au știut mai bine. Piesa aceea nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea. 100% a fost a mea. Eu trebuia să o cânt, de fapt, pe vremea aceea nu eram așa cunoscut. Bineînțeles, că a cântat-o nașul meu, care nu se pune problema, dar, gen Costi Ioniță trebuia să anunțe și el: ”Asta e melodia lui Florin Salam”. Dar na, nu a anunțat, să le anunțe pe astea de acum încolo”, a declarat Florin Salam în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Anul trecut, manelistul s-a confruntat cu un moment tragic: dispariția fratelui său din cauza noului coronavirus.

Citește și Cum își făcea bani în copilărie Florin Salam

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.