Evenimentul ZileiEVZ SpecialOana Zăvoranu, în atenţia DNA! Undă de şoc în lumea mondenă din România

Oana Zăvoranu, în atenţia DNA! Undă de şoc în lumea mondenă din România

Oana Zăvoranu, în atenţia DNA! Undă de şoc în lumea mondenă din România
Războiul pe care Oana Zăvoranu l-a început cu medicul Bogdan Ioan Furtună a ajuns în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Oana Zăvoranu, în atenţia DNA! Undă de şoc în lumea mondenă din România. retetesivedete.ro a preluat informaţia momentului despre incendiarul dosar de şantaj în prim-planul căruia apar medicul, bruneta şi avocatul ei.

Oana Zăvoranu, în atenţia DNA

În acest context amintim că zilele trecute, Oana Zăvoranu a stârnit tărăboiul la România TV, post la care a expus într-o manieră virulentă modul în care Bogdan Ioan Furtună i-ar fi furat o sumă imensă.

Totul s-ar fi întâmplat după ce bruneta l-ar fi numit în fruntea clinicii sale pe fostul director de la Spitalul Colentina. La rândul său, Bogdan Ioan Furtună a reacţionat şi depus o plângere penală la Secția 25. Medicul a iniţiat acest demers la 21 aprilie.

Oamenii legii au aflat astfel că Oana Zăvoranu şi reprezentantul ei i-au solicitat medicului o sumă importantă. Despre motivele acesei solicitări puteţi citi mai multe pe retetesivedete.ro.

Vineri, 23 aprilie, Oana Zăvoranu a intrat în direct la România TV şi a intrat în conflict inclusiv cu Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliţiei Române. Ea s-a certat şi cu Ioana Mateş, avocata medicului Bogdan Ioan Furtună.

Oana Zăvoranu a fost înşelată de aparenţe

Bogdan Ioan Furtună a fost administratorul centrului medical One Life SRL până în 2019. Oana Zăvoranu susţine că, profitând de această funcţie, medicul a sustras sume mari: „S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici.

Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte.”


Accesează: