Evenimentul Zilei > Monden > Povestea de dragoste care dinamitează lumea mondenă. Vedeta TV l-a corupt când era minor
Povestea de dragoste care dinamitează lumea mondenă. Vedeta TV l-a corupt când era minor

Povestea de dragoste care dinamitează lumea mondenă. Vedeta TV l-a corupt când era minor

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, recunoaşte că s-a iubit cu o vedetă când acesta avea doar 17 ani. Superba Victoria Bonya are 41 de ani.
Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, recunoaşte că s-a iubit cu un minor. Vedeta TV din Rusia în vârstă de 41 de ani a avut o relaţie cu Mbappe, când avea doar 17 ani.
Victoria Bonya este cu adevărat una dintre cele mai frumoase femei din Rusia. Aceasta este foarte apreciată de cei din lumea fotbalului. Vedeta susţine  că s-a sărutat cu Mbappe, când starul lui PSG avea doar 17 ani.
Victoria Bonya are pe Instagram peste opt milioane de urmăritori. Printre ei sunt tenismenul Grigor Dimitrov sau fotbaliştii Dybala, Neymar, Mbappe şi Cristiano Ronaldo.

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, recunoaşte: „Am avut o relaţie cu un minor”

Victoria Bonya spune că a avut o relaţie specială cu Mbappe, încă de când acesta era doar un adolescent. L-a sărutat în urmă cu cinci ani, când ea avea 36 de ani şi el 17.
Dar nu exista nicio modalitate ca această relaţie să se poată dezvolta. Şi nu-mi pare rău, pentru că am un copil şi am nevoie de stabilitate, nu de cuceriri stelare. Dar am continuat să păstrez legătura cu Mbappe. El a avut recent coronavirus, i-am scris şi mi-a răspuns.

Am crezut că voi fi merge la închisoare pentru pedofilie

„L-am sărutat o dată pe Mbappe, dar nu ştiam atunci că are 17 ani. Amândoi eram singuri, dar, când mi-am dat seama că nu este adult, m-am gândit: Doamne, voi fi închisă pentru pedofilie?!
Cu toate acestea, sunt foarte îngrijorată pentru el. Este incredibil de talentat, dar merge tot timpul cu Neymar la petrecere. Când ai un corp tânăr şi ai 21 de ani, poţi bea şi alerga fără probleme. Dar asta se schimbă de-a lungul anilor. Dacă Neymar n-ar bea atât de mult, acum ar fi vedetă la Barcelona”, a mărturisit Victoria Bonya.

Victoria Bonya trăieşte la Monaco

În vârstă de 41 de ani, Victoria Bonya este prezentatoare TV, model, blogger şi femeie de afaceri. Din 2011 locuieşte la Monaco, după ce s-a căsătorit cu milionarul irlandez Michael Smerfit. Între timp, cei doi au divorţat, dar au rămas legaţi prin intermediul fiicei lor, care a împlinit 8 ani.

Victoria Bonya a continuat să locuiască la Monaco şi după ce a divorţat şi a făcut naveta la Moscova, unde a lucrat pentru mai multe televiziuni, scrie tribuna.news.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.