Evenimentul Zilei > Sport > Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea fi transferaţi în campionatul din SUA
Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea fi transferaţi în campionatul din SUA

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea fi transferaţi în campionatul din SUA

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea fi transferaţi în SUA. Proprietarul lui Inter Miami, David Beckham, încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să bată palma cu vedetele lui Juventus Torino şi Barcelona.

Fostul căpitan al reprezentativei naţionale de fotbal a „Albionului” recunoaşte că îşi doreşte să-i convingă pe argentianul Leo Messi şi pe portughezul Cristiano Ronaldo să accepte să evolueze pentru Inter Miami.

Chiar dacă ştie că starurile Messi şi Ronaldo se află în vizorul mai multor formaţii de top ale „Bătrânului Continent”, David Beckham anunţă, pe un ton categoric, că gruparea sa din Miami are forţa financiară de a perfecta aceste două transferuri de răsunet.

„Leo Messi şi Cristiano Ronaldo se află pe lista noastră. Sunt doi jucători care au fost, în ultimii cincisprezeci ani, la cel mai înalt nivel, iar Miami are o mare putere, în faţa oricui, de a atrage jucători de acest gen. Astfel de fotbalişti ne dorim să aducem aici” a afirmat, plin de încredere, fostul internaţional englez, ajuns deja la vârsta de 45 de ani.

Promisiunea lui Becham

După ce Miami i-a achiziţionat, în 2020, pe jucătorii lui Juventus Torino, Blaise Matuidi şi Gonzalo Higuain, Beckham le promite fanilor tânărului club înfiinţat doar la începutul lui 2018 că alte nume mari vor poposi, în continuare, la Miami.

„Ştiu că fanii noştri îşi doresc să vadă cei mai valoroşi jucători. Avem deja fotbalişti mari, precum Gonzalo Higuain şi Blaise Matuidi, care aduc strălucire echipei, dar ne dorim să aducem, în viitor, nume şi mai mari. Vrem să atragem cei mai buni fotbalişti” a adăugat Beckham.

Messi nu are spune nu unei oferte din MLS

Decarul Barcelonei, Leo Messi, va deveni jucător liber de contract la sfârşitul acestui sezon şi nu ar spune nu unei oferte venite dinspre trupa din Florida, pregătită de tehnicianul Phil Neville.

„Mi-ar plăcea să joc, la un moment dat, în Statele Unite ale Americii. A fost mereu una dintre dorinţele mele, dar nu ştiu ce se va întâmpla” s-a confesat fotbalistul de 32 de ani, într-un interviu acordat în vara trecută.

Şansele ca sud – americanul să ajungă la Miami, chiar în pauza competiţională din vară, sunt însă destul de reduse. Finalista din ediţia precedentă a Ligii Campionilor, Paris Saint – Germain, e pe urmele lui Messi şi-i oferă acestuia un salariu astronomic.