Evenimentul Zilei > Actualitate > Revenire-BOMBĂ. Christian Ciocan, LIDER de SNDICAT. Va reprezenta o FEDERAȚIE în dialogul cu MAI
Revenire-BOMBĂ. Christian Ciocan, LIDER de SNDICAT. Va reprezenta o FEDERAȚIE în dialogul cu MAI

Revenire-BOMBĂ. Christian Ciocan, LIDER de SNDICAT. Va reprezenta o FEDERAȚIE în dialogul cu MAI

Christian Ciocan, fostul purător de cuvânt al Poliției Române, a devenit vicepreședintele unui sindicat, dar și purtător de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România „Alexandru Ioan Cuza”. În această calitate, ofițerul va reprezenta interesele membrilor de sindicat în ședințele Comisiei de Dialog Social organizate de Ministerul Afacerilor Interne.

După ce a fost ales director de comunicare al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), comisarul șef Christian Ciocan a fost desemnat să preia și funcția de purtător de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România „Alexandru Ioan Cuza” (FSDPR „Alexandru Ioan Cuza”). Federația din care face parte și SNAP este afiliată la Blocul Național Sindical.

În plus, fostul ofițer de presă al Poliției Capitalei și al Poliției Române a fost numit vicepreședinte al Sindicatulu National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) din sistemul national de pașapoarte, regim permise de conducere și înmatriculări vehicule.

Așa cum reiese din Decizia semnată de președintele FSDPR „Alexandru Ioan Cuza”, comisarul șef Ionel Babuș, Christian Ciocan va participa, începând cu data de 30 august 2018,  ca și reprezentant al acestei formațiuni sindicale, la ședințele de dialog social organizate de  Ministerul Afacerilor Interne.

„Toate eforturile noastre reale sunt pentru oameni și nicidecum împotriva vreunei instituții.Vom căuta soluții și vom oferi mai multe variante decidenților pentru a rezolva, împreună cu aceștia, problemele cu care se confruntă polițiștii. Decidenții vor avea în noi un partener în adevăratul sens al cuvântului. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”, ne-a transmis comisarul șef Christian Ciocan.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: