Evenimentul Zilei > Monden > Denise Rifai, refuzată categoric de Nuțu Cămătaru. Motivul pentru care interlopul nu a vrut să stea față în față cu prezentatoarea
Denise Rifai, refuzată categoric de Nuțu Cămătaru. Motivul pentru care interlopul nu a vrut să stea față în față cu prezentatoarea

Denise Rifai, refuzată categoric de Nuțu Cămătaru. Motivul pentru care interlopul nu a vrut să stea față în față cu prezentatoarea

Nuțu Cămătaru a explicat de ce nu a vrut să participe la emisiunea realizată de Denise Rifai, la Kanal D, deși a fost invitat. Interlopul nu ar fi vrut să mintă pus în fața întrebărilor incomode.

Nuțu Cămătaru, subiectul cărții lansate de Codin Maticiuc, a vorbit săptămâna trecută în cadrul unei conferințe de presă. Cunoscutul interlop a explicat că a primit o invitație pentru a participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, dar a refuzat.

Nuțu Cămătaru nu a vrut să participe la emisiunea lui Denise Rifai

„Am fost și eu invitat la Denise Rifai, la 40 de întrebări, am refuzat să mă duc pentru că nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint. Eu spun lucrurilor pe nume și îmi asum tot ce spun, d-aia sunt și unicat în viață, nu mă dau înapoi de la nimic.

V-am spus, dacă m-aș mai naște de zece ori, tot așa aș trăi. Și să mă duc să mint cu nonșalanță în fața…nu pot. Și au fost unele persoane pe acolo, au mințit și a trebuit să spun eu adevărul prin cartea asta pe aici”, a spus Nuțu Cămătaru.

„Faptul că sunt cunoscut m-a ajutat să pătrund în mediul lui Nuțu Cămătaru. Prima mea carte s-a vândut pentru că eu aveam notorietate, nu pentru că era atât de bună. Mi-a fost mai puțin greu să mă integrez în mediul lui decât aș fi crezut. (…) Cred că Nuțu e incontestabil!

Ce spunea Codin Maticiuc despre cartea sa

Cred că orice lider de clan mafiot, orice infractor poate să aibă propria lui părere, dar nu-l poate contesta total. Eu cred că e incontestabil până și de rivalii lui.

Povestea o să vândă, iar apoi oamenii vor fi impresionați de execuție. Sper să-i impresioneze execuția. Sunt niște lucruri în urma cărora a câștigat niște bani și a câștigat niște faimă, iar apoi a plătit cu 18 ani din viața lui. Fratele lui a plătit 24 de ani, deși e mai mic decât el”, a spus Codin Maticiuc, pentru cancan.ro, despre cartea sa, „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.