Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Nicolae Badea suferă de bătrânețe. Fostul șef al lui Dinamo la 75 de ani. Video

Exclusiv. Nicolae Badea suferă de bătrânețe. Fostul șef al lui Dinamo la 75 de ani. Video

Exclusiv. Nicolae Badea suferă de bătrânețe. Fostul șef al lui Dinamo la 75 de ani. Video
Nicolae Badea suferă de bătrânețe la aproape 75 de ani. O arată imaginile cu fostul patron al clubului de fotbal Dinamo, surprinse la un cunoscut restaurant din București. Omul de afaceri a ieșit la masa de prânz împreună cu șoferul său. Deși încearcă să pară în formă, nu se prea descurcă, Se mișcă cu greutate, încet, având nevoie de sprijin. E drept că nu apelează la ajutorul însoțitorului, dar, din ce se vede, parcurgerea celor câțiva pași, de la local la mașină, este echivalentă cu o tortură.

Nicolae Badea suferă de bătrânețe la 75 de ani, vârstă pe care o va împlini în curând, pe 2 octombrie. Imaginile surprinse, cu fostul patron al clubului de fotbal Dinamo, îl arată mișcându-se cu dificultate, încet având nevoie de sprijin. Pare că cei câțiva pași pe care trebuie să-i parcurgă pe jos, până la mașină reprezintă un chin.

A fost o vreme în care Nicolae Badea era înconjurat de toată atenția, pe vremea când se ocupa de destinele echipei de fotbal Dinamo București. Oamenii de fotbal roiau în jurul său, iar jurnaliștii îl vânau peste tot pentru declarații. Nimic nu se întâmpla la clubul de fotbal din Ștefan cel Mare fără ca Nicolae Badea să nu știe. Sau să nu i se ceară părerea. Era capo di tutti capi de la Dinamo, omul de la care toți așteptau lumină.

Vremea a trecut, lucrurile s-au schimbat, inclusiv la Dinamo, iar Nicolae Badea și-a pierdut influența de altă dată. Este căutat din ce în ce mai rar de oamenii de fotbal. Iar jurnaliștii nu-i mai cer părerea în legătură cu evoluția echipei. Cei care îl caută o fac mai mult ca să depăneze amintiri din trecut. Din vremurile de glorie apusă ale lui Dinamo.

Nicolae Badea suferă de bătrânețe

Patronul lui Dinamo, Nicolae Badea, suferă de bătrânețe, iar acest lucru se vede, la cei aproape 75 de ani. Deși se îmbracă modern și a rămas la fel de politicos și curtenitor cu femeile, vârsta își spune cuvântul. O arată imaginile surprinse de paparazzi Evenimentului Zilei la un cunoscut restaurant bucureștean.

Omul de afaceri care, altă dată, cu greu își găsea un moment în care să fie singur, a ieșit la masă însoțit doar de șofer. Care a devenit, între timp, principalul său colaborator, cel mai probabil. Paparazzi i-au surprins luând masa, împreună, la restaurantul Osho.  După ce au mâncat, au achitat nota, cei doi s-au îndreptat spre ieșire. Nicolae Badea în față, mișcându-se greoi, iar șoferul în spate, salutându-se cu personalul.

Ajuns la ușă, Nicolae Badea a dat să coboare cele câteva trepte. Însă, chiar atunci, în restaurant intenționa să intre o femeie. Politicos, dar foarte lent, omul de afaceri s-a dat într-o parte, făcându-i loc să intre. Acesta în vreme ce șoferul i-a imitat gestul. Nicolae Badea suferă de bătrânețe

Nicolae Badea suferă de bătrânețe
Sursa foto: EVZ

Mersul pe jos, o adevărată aventură

Nicolae Badea suferă de bătrânețe. Se vede din felul în care a coborât scările și a mers până la mașină. S-a mișcat cu greutate, sprijinindu-se, la  coborâre, de decorul de la intrarea în restaurant. La fel de lent a parcurs  și cei câțiva metri până la limuzina cu care a venit. Fiecare pas părea o adevărată tortură. Însă a mers singur, fără să solicite ajutorul însoțitorului sau să încerce să caute un alt punct de sprijin.

De altfel, șoferul i-a luat-o înainte și i-a deschis portiera din dreapta spate a limuzinei. Apoi a așteptat răbdător pănă când omul de afaceri a reușit să urce și să se așeze confortabil pe banchetă. Este evident că Nicolae Badea suferă de bătrânețe.

Toată această procedură, dacă îi putem spune așa, a fost urmărită cu atenție de un cerșetor care își făcea veacul în zonă. Recunoscându-l pe Nicolae Badea, el a așteptat în speranța că va primi ceva. Și nu s-a înșelat. După ce s-a instalat în limuzină, magnatul i-a oferit o bancnotă prin intermediul șoferului.

După ce s-a asigurat că patronul este bine, la rândul său, acesta s-a îndreptat spre locul din față, urcând la volan.

 

 


    Accesează: