Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, despre petrecerea cu maneliști a lui Selly. Contradicție între Tzancă Uraganul și reforma din învățământ
Mircea Badea, despre petrecerea cu maneliști a lui Selly. Contradicție între Tzancă Uraganul și reforma din învățământ

Mircea Badea, despre petrecerea cu maneliști a lui Selly. Contradicție între Tzancă Uraganul și reforma din învățământ

Mircea Badea a persiflat petrecerea lui Selly, condimentată cu maneliști și sancționată de polițiștii din județul Ilfov.

Mircea Badea a comentat evenimentul monden al ultimelor zile, petrecerea lui Selly. Vloggerul și-a aniversat ziua de naștere la un chef cu maneliști, vedeta de moment fiind Tzancă Uraganul. S-a lăsat și cu amenzi după acel eveniment, polițiștii sancționând contravențional cu un total de 15.000 de lei. Imagini de la petrecere au fost postate pe rețele de socializare de Selly.

„Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganul. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju, din același sector de activitate. A spus Mircea Badea la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

Mircea Badea, despre cheful lui Selly

Badea l-a luat peste picior pe Selly, care cu puțin timp în urmă solicita o discuție legată de reformarea învățământului. „Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple.” A mai afirmat Mircea Badea.

El a făcut referire și la câteva versuri interpretate de unul dintre maneliști la cheful lui Selly. „De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”.

Poliția a dat amenzi pe baza imaginilor

„La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat. La care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.” A fost anunțul făcut de Poliția Ilfov.