Evenimentul Zilei > Monden > Selly, petrecere în stil mare, la 20 de ani. Poliția lipsită de reacție deși s-au încălcat regulile
Selly, petrecere în stil mare, la 20 de ani. Poliția lipsită de reacție deși s-au încălcat regulile

Selly, petrecere în stil mare, la 20 de ani. Poliția lipsită de reacție deși s-au încălcat regulile

Selly a organizat o petrecere în stil mare cu prilejul aniversării de 20 de ani, cu șampanie, manele și prieteni apropiați. Curios, în ciuda fotografiilor care au inundat internetul, Poliția nu a avut nici o reacție cu privire la încălcarea regulilor.

Selly petrecere în stil mare, la 20 de ani. A dat bairam cu șampanie scumpă, Moët & Chandon și cu manelistul Tzancă Uraganul. Era și normal, căci o dată în viață împlinește omul 20 de ani. Pentru petrecerea de aniversare, Selly a închiriat o vilă, departe de agitația din Capitală.

A fost mega petrecere, cu invitați aleși pe sprânceană, cu manele, băutură scumpă și tot ce trebuie. Cheful a durat ore în șir, până dimineață. Asta dacă ne luăm după fotografiile și videoclipurile care au fost postate pe rețelele sociale.

Selly, petrecere în stil mare, la 20 de ani

Și, tot conform imaginilor postate în spațiul public, la petrecere nu s-a păstrat nici distanța socială și nici nu s-a purtat mască. Iar acest lucru ar trebui să le atragă atenția polițiștilor, după cum relatează publicația Rețete și Vedete.

Căci, dacă Selly, care este urmărit de sute de mii de fani, nu respectă reglementările de protecție socială, ce pretenții putem avea de la alți tineri de vârsta sa. Iar situația este cu atât mai gravă cu cât, puștiul minune al You Tube voia să reformeze sistemul de Educație.

Oricum, polițiștii nu au observat imaginile cu petrecerea și nici nu s-au autosesizat, așa cum au făcut în alte cazuri.

Petrecere pe manelele lui Tzancă Uraganul

Selly a împlinit 20 de ani și a sărbătorit în stil mare. I-au fost alături cei mai buni prieteni și iubita. Dat fiind că petrecerea s-a desfășurat într-o locație discretă, necunoscută, justifică de ce petrecăreții nu au fost deranjați de poliție.

Selly și-a adus un manelist pentru invitați, pe Tzancă Urganul, și s-a dezlănțuit. Asta s-a văzut în înregistrările care au ajuns pe internet.

A chefuit și a cântat altături de Tzancă, demonstrând că este la curent cu toate melodiile acestuia.

„Am averi și bani pentru o mie de ani / Trăiesc ca un boier, stau bine monșer. (…) Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură / Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână / Și-un picior la mișto, așa v-aș da / Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, a cântat Tzancă Uraganul acompaniat de Selly, conform Rețete și Vedete.

Mesajul lui Selly pentru fani, înainte să schimbe prefix a fost: „Am 20 de milioane de motive să fiu fericit. (…) Work hard for ur dreams”.